#66 Arda Turan

Sende haklısın be Osman Renktaş.

Hocayı ve evlatlarını savunacak bişey kalmayınca bari dil bilgisi, imla kuralları vs. Üzerinden vurayım demişsin :)
Telefondan Hızlı şekilde cevap verince böyle hatalar olabiliyor.

Bu iş nefret filan değil.
Buradaki herkes gibi benim içinde en büyük sevda GALATASARAY ve hayatımda büyük bir yeri var.
Bu sebeple; tünelin ucu kötü bir yere çıkınca üzülmek istemiyorum

Göz göre göre GALATASARAY'a zarar verenleri eleştirmek ve bariz şekilde hata yapanları işaret etmek , nefret değildir.

Aynısını zamanın da yağlı surat içinde yaptım.
Çünkü gerçekten zarar verdiğini bir çok kişi göremiyordu.
Şimdi onun pisliklerini çekiyoruz ki; ft'nin ardında bıraktığı enkazlari sen benden daha iyi biliyorsundur.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Arif hocam Galatasaray sevgine büyük saygım var eyvallah.
Yüreği Galatasaray sevgisiyle atan herkesi fikirlerine katılmasam da severim.
fırsat bulamadım ancak yazabildim cevabı.
empati yap kendini arda nın yerine koy 90.dakikada girdiği maçta takımın gol yesin burda arif isimli bir taraftar kırmızı göreni, 90 dk yürüyeni değil 5 dk oynayan seni eleştiriyor.
sen art niyet aramaz mısın?
o Alanya maçında Terim in en büyük hatası ardayı en geç 70 den sonra oyuna almaması ve gamsız diagne yi anlamsız şekilde oyuna alması oldu.
öne geçtiğimiz maçlarda geçen sezon çok puan kaybettik ama bu sene arda gibi hem teknik hem akıllı hem de futbolu ve ülke hakemlerinin huyunu bilen tecrübe sayesinde çok çok az puan kaybedeceğiz inşallah.
adamı sevmeyebilirsin ama adaletli olmanın gereği eşit bir yaklaşımla değerlendirme yap derim sana.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

s-755c674402fda3cc53434c623537e03afddc219f.jpg

Bu herifin yaşlandıkça iyiye giden tek yönü hava topu olmuş ilginç biçimde çoğu topa kafa vurabiliyor.. cagne bundan kötüdür

Isterse degisebilirde ilk defa gordum ben. Benim kolumdan oyunda dururken pazubandi alsalar soverdim icimden
Geçen sezondu galiba, Selçuk oyuna girip Musleradan pazubandını almıştı.

Böyle şeyler zaten bir tek bizde olur. Türkiyede ve dünyada başka örneği varmıdır bilmem, ben hiç görmedim.

bedevi kaptandı en son?
pazubandla maça başayan oyundayken devredebiliyor mu sonradan dahil olana?
geçen Linneste kaptanlığı arda oyuna girince ona verdi reyz.

biat ediyorlar pubise. Silahlı olayları veya gazeteci dövmesinden dolayı tırsıyor olabilirler

geçen Linneste kaptanlığı arda oyuna girince ona verdi reyz.

biat ediyorlar pubise. Silahlı olayları veya gazeteci dövmesinden dolayı tırsıyor olabilirler
gerçek kaptan donka da yapmaya kalkar inş bi gün aynısını. 100 yıl önceki kasımpaşa tjk maçında olduğu gibi topu fırlatıverir pazubandla bilikte pubisin suratına allama

Tek özelliği ayağında topu saklamak.
Önde olduğumuz maçlarda son 5 dk filan yararlı olabilir. Korner direğinin orda topu saklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol anlamda degilde serefsizlik pustluk anlaminda katki sagliyor sahada. Tebrik ederim - bu hakemler bu lig baska turlusunu anlamiyor zaten.
Babel yerine neden girdigini anlamadim ama Emre varken

Bu herifin yaşlandıkça iyiye giden tek yönü hava topu olmuş ilginç biçimde çoğu topa kafa vurabiliyor.. cagne bundan kötüdür

gençliğinde de ilginç kafa golleri atmışlığı vardı. yükseğe sıçrayan birisi değil ama zamanlamayı güzel ayarlayabiliyor.

Bu adamdan bir nane olmaz. Gol veya asist yapma ihtimali yok gibi.

11-11 devam ederken iyi oynayan Babel'in yerine geberik bir "kanat" oyuncusunu sahaya sürmek mantiksiz.

Sonra adi top sakladi oldu. Yok onu da yapmasaydi. Top süremiyor adam. Hemen ayagindan topu cikariyor.

Bize bir gol daha gerekiyordu zira maci koparamistik. Bizdeki zurnalikla göte basa carpip yine bir top gol olabilirdi.

Böyle bir hamlenin bir anlami yok. Kerem, Ogulcan, Ali Yavuz ve Sekidika gibi gencolar varken futbol emeklisine forma vermek ne kadar dogru?

Bi el öpme nelere kadir yav.

sent via GSC

Tabii ki de ilk 11 'de yeri yok olmamalı ama sonradan oyuna girecek adam Feghouli olacağına Arda olsun Feghouli'nin ilk 11 de yeri olmadığı gibi sonradan bile oyuna girmemesi lazım hani Arda bile daha faydalı görünüyor gözüme

Aslında aynılarını Babel ve Diagne için de düşünüyorum ama el mecbur Falcao olmadığı durumda ilk tercih Diagne sol kanatta ilk tercih Babel şu durumda. Neyse Ocak ayında kurtuluruz bu durumdan umarım

Tabii ki de ilk 11 'de yeri yok olmamalı ama sonradan oyuna girecek adam Feghouli olacağına Arda olsun Feghouli'nin ilk 11 de yeri olmadığı gibi sonradan bile oyuna girmemesi lazım

Aslında aynılarını Babel ve Diagne için de düşünüyorum ama el mecbur Falcao olmadığı durumda ilk tercih Diagne sol kanatta ilk tercih Babel şu durumda. Neyse Ocak ayında kurtuluruz bu durumdan umarım
Allah var, Babel 3 mactir en azindan sahada kendini oyuna veriyor. Feghouli ciddi anlamda karaktersiz bu konuda. Adam zorla sahaya cikmis gibi, göz göre göre sabote ediyor. Babel mücadele ediyor. Yeterli/yetersiz, buralara girmiyorum ama yabanci kontenjani harcanacaksa kafasi sahada olan adamlara harcanmali.

Allah var, Babel 3 mactir en azindan sahada kendini oyuna veriyor. Feghouli ciddi anlamda karaktersiz bu konuda. Adam zorla sahaya cikmis gibi, göz göre göre sabote ediyor. Babel mücadele ediyor. Yeterli/yetersiz, buralara girmiyorum ama yabanci kontenjani harcanacaksa kafasi sahada olan adamlara harcanmali.
Aynen öyle reis en azından Babel'in top oynama niyeti var ama Euro 21 için ama Galatasaray için sahaya çıkınca bir şeyler yapıyor en azından mesela nefret ettiğimiz Belhanda bile aklı sahada olduğu zaman top oynuyor orta saha üçlüsünde yer alıyor dediğim gibi Arda bile bir işe yarıyor mesela Arda'nın oyuna girdiği anda top tutmamız gerekiyordu yaptı bir şekilde top sakladı yani en azından Arda & Babel gibi adamlar yetersiz olsa bile iyi niyetli olduklarını görebiliyoruz

Ama Feghouli bildiğin art niyetli dediğin gibi yüz ifadesinden sahadaki duruşundan bile rahatsızlık akıyor top geliyor illa Belhanda'ya pas atmak zorunda gibi illa Belhanda'yı görüyor çok müsait pozisyonun içine etti sırf kötü niyetli tercihleri yüzünden işin defans kısmında yok topu geri kazanma kısmında yok topu kazandığımız zaman da hücumların içine ediyor

Feghouli'nin Diagne'nin yanında kötünün iyisi olarak kalıyor Arda ve Babel

Geri
Üst Alt