Galatasaray neden mi çok büyük bir takım? Çünkü gelişmelere sessiz kalmaz kesinlikle reaksiyon gösterir.
Kaç sene oynamadı, özel hayatı futbolculuğunun önüne geçti. Doğal olarak taraftar böyle bir oyuncuyu takımda istemedi. Adam ne yaptı etti takıma geldi. İstediğini aldı. Ama yatarak sezonu geciremeyeceginin farkında. Onu eleştirenleri haksız çıkarmak için elinden geleni yapıyor. İyi oynayıp oynamadığı tartışmalı konu. Ben oyun kalitesi üzerine yorum yapmiyorum. Azmi için konuşuyorum. Mesajlarım duruyor. Yerden yere vurdum gelmesin. Takımın anasını ağlatır dedim. Haksız çıktım. Kötü oynasa bile adam sadece oyununu oynuyor.
Diğer tarafta Fenerbahçe'deki Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e bakalım. Adamları güllerle çiçeklerle karşıladılar. Türkiye'nin en iyi oyuncuları olduğunu söylediler. Hele Gökhan Gönül. Takımda yok gibiler. Arda'nın azminin yarısı yok bunlarda.
Yazımın başına dönerek son vermek istiyorum yazıya. Bu yüzden Galatasaray başarılı. Dinamiğimizi korudugumuz sürece bizim takım asla tükenmez. Bitmez. Dönemsel başarısızlıklar olur o kadar.