#66 Arda Turan

"FUTBOL ÖĞRENİLMELİ, HER DARBE KART DEĞİLDİR"

Futboldaki müdahaleleri durudurursanız hepsi kırmızı kart, penaltı. Belki Marcao'nun kırmızı kart olabilir. Emre Kılınç'ın hamlesi hiçbir futbolcuyu sakatlamaz. Hakemi konuşmak istemiyorum ama futbolu oynatmalılar. Bütün hakemlerimiz için söylemiyorum ama futbol öğrenilmeli. Futbolun ruhu vardır. Her darbe kart değildir.

Çok doğru demiş durdurup durdurup bakarsan herşey penaltı herşey kırmızı kart futbolun doğal akışına aykiri

"FUTBOL ÖĞRENİLMELİ, HER DARBE KART DEĞİLDİR"

Futboldaki müdahaleleri durudurursanız hepsi kırmızı kart, penaltı. Belki Marcao'nun kırmızı kart olabilir. Emre Kılınç'ın hamlesi hiçbir futbolcuyu sakatlamaz. Hakemi konuşmak istemiyorum ama futbolu oynatmalılar. Bütün hakemlerimiz için söylemiyorum ama futbol öğrenilmeli. Futbolun ruhu vardır. Her darbe kart değildir.

Arda'ya verdiği kartı insan utandığından gösteremez. Zaten şerefsizce yapılan bir faulü atlamışsın, bari sinirlenen herife kart gösterme genine, yenine soktuğum. Katilin bile iyi hal indirimi oluyor, kendi aptallıkları nedeniyle mağdur ettikleri heriflerin bütün tepkilerine kartı yapıştırıyorlar. Sabah Kalkavan hırtosunu izledim o da aynı. Ülkedeki hakemlerin yarısı okullardaki halı saha turnuvalarını en az 1 kez dayak yemeden bitiremez.

Arda'ya verdiği kartı insan utandığından gösteremez. Zaten şerefsizce yapılan bir faulü atlamışsın, bari sinirlenen herife kart gösterme genine, yenine soktuğum. Katilin bile iyi hal indirimi oluyor, kendi aptallıkları nedeniyle mağdur ettikleri heriflerin bütün tepkilerine kartı yapıştırıyorlar. Sabah Kalkavan hırtosunu izledim o da aynı. Ülkedeki hakemlerin yarısı okullardaki halı saha turnuvalarını en az 1 kez dayak yemeden bitiremez.

Bu Abdulkadir fanatik Galatasaraylı en çok ondan sinir oluyorum objektif olacağım diye saçmaladı.. üniversiteden dönem arkadaşını tanıyorum bu daha alt liglerde maç yonetirken söylemişti 2011 de falan..

Bu Abdulkadir fanatik Galatasaraylı en çok ondan sinir oluyorum objektif olacağım diye saçmaladı.. üniversiteden dönem arkadaşını tanıyorum bu daha alt liglerde maç yonetirken söylemişti 2011 de falan..

Böyle bir Galatasaray maçını anca başka bir Galatasaraylı yönetirdi zaten, şaşırmadım.

Adam çok çabalıyor çok uğraşiyor her şeyini veriyor. Her geçen hafta dahada iyiye gidiyor helal olsun👏

Takimdan uzak olunca sapitmisti
Tekrar yuvada kendini buldu
Ikinci bahar

60-70 dakikalık ömrü var o süre boyunca elinden gelenin en iyisini yapıyor ve takimin en iyisini oynuyor fakat o dakikadan sonra pili fena bitiyor oda yaştan ve götten normal yani

Hakkini vermek lazim bize transfer olmasini hic istemiyordum özelikle milli takim konusundan dolayi ama takim icin elinden geleni yapiyor

Fizik olarak gücü zaten belli 65 dakikalik performansi var ama mental olarak cok iyi durumda acikcasi

Şu maçtan sonra laf edenin dili tutulur. Kendini affettirmek için verebileceği herşeyi veriyor. Bu kadar salak adamla top oynamak kolay iş değil. Falcaoda 34 yaşında ve hali ortada, gelirken nasıl karşılandığı ortada, aldığı maaş ortada. Kalite olarak ikisi aynı klasmanda.

Herif söverek karşılandı ve şuan takımda gerçekten mücadele eden iki topçudan biri. Top ayağına geldiğinde beklentiye girebildiğimiz tek adam, 34 yaşındaki Arda :)
Vay bizim halimize..

Diğeri Marcao.
Arda'nın yerinde geçen sezon Onyekuru oynuyordu.

Maliyet felan demesin hiç kimse, Arda gelmeseydi sol tarafta Babel 50 maç oynamayacağına göre, elbet birisi gelecekti.

Bizi 34lük Arda'ya bel bağlatan hoca ya ne demeli?!?
Arda en iyisiymiş şöyle oyun aklı varmış böyle oyunu kontrol ediyormuş.

Arda benim için kişiliksiz adamın tekidir. Babası yaşında adam döven, barlarda milletin karısına sarkan, hastanelerde silah çeken bir mahluk.

Galatasaray kaptanlığını veren utanmalı daha ne diyim.

Her maç 3 gol 3 asistle oynasa bile benim için ..... tekidir.

Gscimbom

Resim

İyi oynuyor ama sahada bazen gereksiz gergin tavırları var. Zaten çok eksiğiz şu sarıyı görmemesi gerekirdi Karagümrük maçında da yaptı benzer şeyi. Bu hareketler takıma olumlu falanda yansımıyor iyice panik oluyorlar.

Maçı germekle maç kazanacağını sanıyor.

Zamanında Drogba, Sneijder, Melo falan varken işe yarardı o anca.

Sinirlerine hakim olmalı. Ortamı germeye başladı yine.

sent via GSC

Geri
Üst Alt