Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
nefesi yetmiyor bir yerden sonra ama nasıl mücadele ettiğini herkes görüyor. Nasıl gelmesini istemediysek takdir etmesini de bilmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takıma topçu mu alacağız yoksa iyi insan mı?Arda'nın yerinde geçen sezon Onyekuru oynuyordu.
Maliyet felan demesin hiç kimse, Arda gelmeseydi sol tarafta Babel 50 maç oynamayacağına göre, elbet birisi gelecekti.
Bizi 34lük Arda'ya bel bağlatan hoca ya ne demeli?!?
Arda en iyisiymiş şöyle oyun aklı varmış böyle oyunu kontrol ediyormuş.
Arda benim için kişiliksiz adamın tekidir. Babası yaşında adam döven, barlarda milletin karısına sarkan, hastanelerde silah çeken bir mahluk.
Galatasaray kaptanlığını veren utanmalı daha ne diyim.
Her maç 3 gol 3 asistle oynasa bile benim için ..... tekidir.
Gscimbom
Postumu bir daha oku.Takıma topçu mu alacağız yoksa iyi insan mı?
Çok iyi insan cennete gitsin arkadaşımHerkes ŞUAN OYNAYAN Arda kadar fiyat + performans verse takım şaha kalkar.
Bir insanın kişiliğini eleştirmek için önce başına gelen bütün hadiseleri yaşaman gerek. Yok ben öyle yapmazdım etmezdim demekle olmuyor bu işler. Bekara karı boşamak kolay.
Ayrıca Arda üzerinden bu kadar spekülasyon dönmesinin tek sebebi ne yazık ki siyasi görüşü. Emin olun Arda'nın yaptıklarının on katını yapan kimse bu kadar gündeme gelmiyor. Tabi ki yanlışları vardır, çünkü herkes bu kadar baskıyı kaldıramaz. Kendi de duygusal bir insan olduğu için kaldıramadı. Arda'nın yüreğinde kötülük olduğunu asla düşünmüyorum. Öyle birşey olsa emin ol hocada yanına kabul etmezdi![]()
hakeme kafa atmış, sonraki adım yumruklamak
en son adımı krampon fırlatmak.
cezalandırılmalı.
![]()
![]()
ardanin koca kafasi girsinHakeme kafa attı diyenlere kafam girsin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi