#66 Arda Turan

Taylan en istikrarlı orta saha oyuncumuz şu an, Şenerle falan bir tutmam namümkün.
1 tut demedim. yıldız değil diyorum. ne o ne de şener. bunların milletin gözüne neden böyle göründüğünü de anlayabiliyorum ama yanlış mevzular.

Yalnız hakikaten çok iyi hocalarla çalıştı. Simeone inanılmaz bir antrenör.

Oynamayacağı maçlarda bile yedek kulübesinde oturmalı. Oyuncu kalitesi tartışılır ama sahadaki karakterini biraz Marcao dışında gram verebilen adam yok sahada. Kendini hiç yoktan 18'den düşmemeye hazırlamaları her şartta.

Bir takım sanrılarla Arda, Terim'i içeriden yıkacak, takımı karıştıracak, pubisli mubisli diye habire sallayıp tiye alan eski ahbabım yanıldığını kabul etmiştir umarım.

son dönemdeki iyi oynunun yanında iyi de kaptanlık yapıyor. şu olaylardan sonra beşiktaş maçının önemini iyice anlatacaktır takım arkadaşlarına.

Bir takım sanrılarla Arda, Terim'i içeriden yıkacak, takımı karıştıracak, pubisli mubisli diye habire sallayıp tiye alan eski ahbabım yanıldığını kabul etmiştir umarım.

rövanş alındı :tbr:

artık oynadığı kadar desteğimi alır zaten karakter olarak bize yakışan bir topçu değil

Geçen yıl takımda olsaydı Muslera kaybından sonra o kadar sarsılmazdık kuvvetle muhtemel.

Bugün kendisi için riskli ama kaptanlardan biri olarak yapması gerekeni yapmıştır

Ua gibi bi oluşumu gsye uzun yıllar sonra olaylı bir şekilde gelip yeride şuan sağlam olmayan biri için karşısına almak görüldüğü kadar basit değil tebrik ederim

Diğer topçular pek önemli değil selçuk davala falanda çıkıp oynamıyo hedef olmazlar ama arda kendini hedefe koydu

Olası hoca gidişinde,istifasında yada kovulmasında taraftar stada alınmaya başladığı andan itibaren ua kendisini yemeye çalışacaktır

gelmesini hiç istemesemde,oynadığı oyunu beğenmesemde,kendisini sevmesemde böyle bir durumda kendisinden taraf olucam

Tabi bir zaman sonra işin perde arkasından farklı birşey çıkmazsa

Geri
Üst Alt