#66 Arda Turan

Bu saatten sonra kendisinden kanat oyuncusu olmaz. Geldiginde de soylemistim. Oynayacagi yer sol ic veya sag ic olmali.

Onyekuru gelince 10 no da oynayamaz mi bu
Öyle olacak zaten. Ardayı kesmez terim. Ortada daha verimli oynar bence. Serbest oynadığı maçlar daha etkili oluyor. Ama hala 60dk gidiyor gücü. Ha sahada kalan babel in gole kadar ismini duymadım ikinci yarı orası da işin başka noktası. Alternatifi olduğu için Ke ara geliyor mecbur kalinsa 90dk da oynar.

GSC Mobile App

bu saatten sonrasını bırak 5 sene önce barcelonaya gittiğinde de sol iç oynuyordu.
önünde neymar var diye değil adamlar pas kalitesini top saklamasını görüp en optimal mevkiyi vermişler
10 sene öncesinde takılı kalmamak lazım

Sol iç rotasyonuna girer sanırım. Sol kanat yavaş yavaş Onyekuru ve Kerem'e emanet edilecektir. Oyunu beklediğimden iyi ama beni asıl şaşırtan ortaya koyduğu hırs ve liderlik. Böyle devam eder ve bozmaz umarım.

Gelmesine karşı çıktım ama beklediğimden çok daha fazla katkı veriyor itiraf etmem gerekirse. Über şeyler yapmıyor ama takımın en iyilerinde bir tanesi. Tebrik ediyorum.

Feghouli düzelip sağı aldığında, sola formda Onyekuru gelirse Arda’yı Yeteneksizhanda yerine oynatabiliriz.

Gelsin derken o kadar kişiyle savaştık, yanıltmadın be ARDA.

Aslanım benim.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 dk lık oyuncu. Onyekuru sonrası klubeye geçer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda top ayağında iyide ayağında çıkınca olduğu yerde kalıyor. Biraz hareketli olsun 45 dk oynasın. Halısaha maçı gibi olmaz.

özcimbomlu aslan arda bizleri yanıltmadı. daha da başarılı olacak inş.

pek istemiyordum ama açıkçası dönmesi iyi oldu. futbolu normal olarak geriledi. mecburi olmadıkça düzenli 11 oynatma taraftarı değilim. özellikle önde olduğumuz maçlarda son 20-30 dakika girip top tutmamıza yardım edebilir, hızlı oyuncuların önüne top atabilir.

futbol sonrası da işe yarayabilir. futbol aklı olan bir herif. iyi bir antrenör olabilir. öte yandan ft sonrası medyayı kontrol edebilecek birine ihtiyaç duyacağız. arda bu boşluğu doldurabilir.

Terim hocamızın aklı takımda değil kavgada bunun ispatı Arda
adamı 8 günde 3.defa 11 başlattı kötü zeminler sert rakiplere karşı..
rotasyon nedir verim almak nedir Bi haber hocamızda.
arda yı takdir ediyoruz ama bırak koşmayı zor yürüyor artık.
manevi evlatlarını akbahanda ları zaten oynatmışsın şu maçta arda yı 70 ten sonra soksaydın tek başına alırdı maçı
Ardanın fizik kalitesi her zaman kötüydü.
vücut yapısı gereği de olabilir yaşında etkisiyle fizik çöktü iyice
hala bu adamı şartlar ne olursa olsun her maç 11 başlatmak hele hele 3 günde bir oynatmak akıl tutulması tamamen

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt