#66 Arda Turan

Onyekuru'nun gelişi ile artık yedek olarak oyunun son 10 dakikasında top tutmak için girebilir sadece. Bundan asla ve asla orta saha olmaz. Uzun top yok, ara pas yok, șut yok, orta sahada git gel yapacak kondisyon yok.

Kaptan şampiyonluk yolunda takıma katkıyı saha da değil de sadece sosyal medyadan oyuncuları kutlayarak versen keşke.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaptan şampiyonluk yolunda takıma katkıyı saha da değil de sadece sosyal medyadan oyuncuları kutlayarak versen keşke.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TV'de yorumcuların tamamı çok iyi oynuyor diyor.
Arkadaş ben futboldan anlamıyorum demekki.
Arda kontralarda topu geriye döndürmekten başka ne yaptı?
Sürekli bıkkın bir surat ifadesi var. Fazla yorgun ve hantal bir oyun görüşü var.
Tüm transferler takıma oturduğunda öyle görünüyorki kendisinin ağır kalışı daha net görünecektir.

daha ekstra oynadığı maçlar vardı. kondisyonu yetmiyor. inş kısa vadede çözer bu problemi ihtiyacımız olacak kendisine.

İlk yarının ortasında dili dışarıda yürüyor. İyi niyetinden şüphem yok fakat kondisyonu çok kötü durumda.
dk 2 ydi ya çizgide topu tutamadı öncesinde de 2 pas trafiğine girmişti. :)
yok artık yorulamaz herhalde dedikten sonra surat ifadesini gördüm. o surat ifadesi 90 larda çok efor sarfetmiş futbolcularda gördüğümün aynısıydı. 1 sene maça çıkmamasının sonucları bunlar hep. onyekuru gibi oyuncular için çok farketmeyen ama yası +30 olan oyuncular için ciddi bir problem, fazlasıyla da yaşıyor bu problemi.

Kadroya katilan isimlere bakildiginda Ilk 11 de baslamamali artik. 70-75 lerde ileride top tutmaya girebilir en fazla. Kanatlarda Henry banko feghouli Kerem hatta Emreyi bile önde görüyorum. Merkez desen Belhanda, Gedson, yine Feghouli baslamali bence.

Trabzon-Sivas ve Göztepe maçlarındaki golleriyle bence bu sezonki katkısını vermiş oldu. Soso ve Oğulcan'ın dönmesi, Kerem'in daha fazla süre bulmasıyla kendisi oyunu tutmak istediğimiz maçlarda son 20-25 dakika alınabilir. Kanatlarda artık alternatif olmamalı sakatlar döndükten sonra, orta saha için de 5. isim falan maça göre Etobo ile kapışır.

Yeni transferlere destek olsun Keremle falan ilgilensin.

Bazı maçlarda oyun ve skor katkısı verdi ama

Temposuzluğu sanki oyunu soğutmak için bilerek öyle oynuyor gibi yanlış bi düşünceye sevkediyo insanları temposu yetmediği için öyle oynuyo yani

kendisini okey/101 üzerinden değerlendirecek olursam 13 üzerinden 4

ne zamanki elde 3ve 5 var ardayıda dahil edip per yapıp düşükte olsa sayı katkısı alırsın

İyi tempolu oyun yani iyi per istiyosan arda sırıtır

Geri
Üst Alt