#66 Arda Turan

Gelmesini istemiyordum Ama acik konusmak gerekirse faydali oynuyor

Daha önce yazmistim yine yazayim,Gecen sezon Muslera’nin sakatligindan sonra takim da olsaydi ayakta kalabilirdik Son Maca kadar

Adam 444 bin euro alıyormuş
5 milyon euro alıp yatanlar varken mücadelesi önemli hal alıyor
34 yaşında bir de yani maksimumunu vermeye çalışıyor
Önümüzdeki yıl jübilesini yapıp teknik ekibe girer diye tahmin ediyorum. Çünkü futbolcularla iletişimi Selçuk'tan felan daha iyi

Fizik olarak yeterli degil ama oyun zekasi ve teknigiyle her turlu fark yaratiyor. Fizik olarak yeterli oldugunda Atlentico ve Barcelona da 11 oynuyordu zaten

Terim bence sürekli ve 90 dk oynatarak zarar veriyor Arda ya.
sahada herşeyini veriyor aldığı parayı 10 defa hak etti bunlar kabul..
işin teknik kısmını konuşmak gerekirse neden hoca Ardayı ekonomik kullanmıyor?
bakın bjk de atibaya kepçe onu hangi pozisyona çekti nasıl verim alıyor sürekli 11 başlıyor mu?
diri bir takımın 10 numarası ve 60 dakika 30 dakika oynayan bir Arda çok daha katkı verir.
muazzam oyun görüşü pas kalitesi tekniği olan adam ama hızı çevikliği bitik noktada bir adam kenar mı oynar ortada mı?
hoca dan iyi mi bileceksincileri bir kenara bırakıyorum da daha iyi Galatasaray, sahada daha verimli bir Arda görmek istemek için yazıyorum bu naçizane fikir kırıntılarını.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_20210228_113011.webp

Dünkü maçta bir pozisyonda hızlı atağa kalkabilirdik, Arda sanki sahil de koşar gibi topu sürüyordu, tam küfürü edecektim, ayağının dışı ile öyle bir pas attı ki, dedim sen karışma adam bu işi yapıyor.

Geri
Üst Alt