#66 Arda Turan

kerem varken arda'yı oynatmak, hakkaniyetli bir karar değil.
tamam arda şu an takıma abilik yapıyor vesaire. sahada da oyun zekasıyla fark yarattığı anlar oluyor ama, futbol fizik işi. arda'nın fiziği şu an yetersiz. 60-70'den sonra, rakip de yorulmuşken oyuna girmeli bence arda.

Büyük yetenekti oyunculuk anlamında.

Karakter anlamında da bir o kadar aşağıda, bu gibi adamlar takımı yükseltmez aksine gereksiz hırsıyla baskı yaratarak düşürür.

Basın sözcülüğü yapabilir; o açıdan fena bulmadım.

yedekte oturması gerekirken her maç oynaması bir tek terim denilen taktik dehasından beklenir zaten

orta sahamız yumoşla yıkanmış gibi yumuşacık

yedekte oturması gerekirken her maç oynaması bir tek terim denilen taktik dehasından beklenir zaten

orta sahamız yumoşla yıkanmış gibi yumuşacık

1614945558363.webp

Zekası ve yeteneğine söylenecek söz yok ama fiziği tempoyu kaldıramayacak durumda. İlk 11 başladığı maçlarda maçın ikinci yarısına kendisini saklamaya çalışıyor ve bizi bir kişi eksik oynatıyor. İleride top tutmamız gereken dakikalarda ya da onun futbol aklına daha çok ihtiyacımız olan zamanlarda oyuna alırsak hem ona hem de takıma iyilik yapmış oluruz. Arda’nın da yedek kalmayı sorun edeceğini düşünmüyorum. Bu takıma geliş nedeni saha içi performans beklentisi değildi zaten.

oynıcksa orta 3lüde oynasın terim kendine gel sonra iyi olmaz

Ben Onyekuru & Arda veya geri dönen Feghouli'nin kanat performansından hiç memnun değilim yok Onyekuru ceza sahasında iyi kafa vurmuş yok Arda pivotluğu iyi yapmış yok Feghouli pas trafiğinde iyiymiş biraz züğürt tesellisi gibi geliyor bana

Tabii diğer alternatifleri Kerem ve Oğulcan olduğu için sene sonuna kadar bu adamları izlemeye devam ederiz, ama bu adamlar ile doğru düzgün bir hücum planı kurgulamak benim gözümde imkansıza yakın ki Fatih Terim'in de uzun zamandır öyle bir derdi olmadığı için isimler üstünden dönüyor takım

Ya adam akıllı kanat oyuncuları alıp oynayalım bu sistemi ya da vazgeçelim kanat oyuncularından...

Birak Galatasaray'i, bu adami Altinordu bile alip oynatmaz. Temposu yok, iki el öpme ve iki küfürle her hafta en kötü 10 dakika forma giymesi garanti.

Bunun koca götünü ekranda görünce sinirleniyorum... bilader futbol seni birakmis birak git yardimcilik yap. Yada senide alo arda abi yapalim. Yeterki sahada görmeyelim yaw

Top gelmedi ya la adama. Eksik bisiler var. Bireysel değil ekip olarak eksik bisiler var.

GSC Mobile App

Kalicam deyip, Agustos ayinda Galatasaray’i sattigi zaman bitmisti. Tekrar geri getirilmesine vesile olanlarin Galatasaray kulturunden ve tarihinden bihaber oldugu kesin.

Geri
Üst Alt