#66 Arda Turan

işlevi olmayan bir maçta oyuna girdi açıkcası, sol kanatta çok uzun zamandır etkisiz zaten. ben girince hoca belki kerem'i sola atar diye umutlandım ama arda badik badik koşunca kötü olacağını sezmiştim. sağda olsa en azından linnes'i kaçırırdı belki 1-2 pozisyonda. son dakikadaki karambolde golü yapabilse kraldı tabii o ayrı mevzu ama hoca ilk defa kötü bir amaçla attı açıkcası kendisini sahaya.

Bitmiş bir adam , Selçuk gibi abilik için durabilir, oynatmamak lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10dk oynadı işte top gelir gelmez ne olacak böyle maks 45dk oynayacak şekilde ve mümkünse sonradan oyuna girmeli

Arda sadece takim galipken son 15 20 dakika maçın temposunu yavaşlatmak icin oyuna girebilir. Maçın temposunu artırmak ve gol atmak lazimken Arda'yi oyuna almak tam bir saçmalık.

Seneye kadroda varsa ben yokum, kalsın teknik ekipte, çokta severim ama olmuyor malesef.

Yürüyerek oynuyor, artık bırakmalı.

Halı sahada oynar gibi sanki.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Top mu gelmedi yoksa top almaya mı gitmedi

Feg koca götüyle 10 kez geri geldi top almak için.

son bölüm tam kaos oldu yav

değişikliklerden sonra mevki kavramı ortadan kalktı. taylan bile pozisyonunu kaybetti, sol kanatta takıldı.

feghouli tek orta saha olarak geçirdi son dakikaları

bu da belki top gelir diye ilerde takıldı.

bu 5 değişiklik işi bizim hocayı bozuyor. normalde böyle hamlelerle maç çeviren adam şimdi kontrolü kaybediyor hamle sayısı artınca. bir an önce normale dönmesi lazım bu kuralın.

son bölüm tam kaos oldu yav

değişikliklerden sonra mevki kavramı ortadan kalktı. taylan bile pozisyonunu kaybetti, sol kanatta takıldı.

feghouli tek orta saha olarak geçirdi son dakikaları

bu da belki top gelir diye ilerde takıldı.

bu 5 değişiklik işi bizim hocayı bozuyor. normalde böyle hamlelerle maç çeviren adam şimdi kontrolü kaybediyor hamle sayısı artınca. bir an önce normale dönmesi lazım bu kuralın.
Evet Babel çıkınca duran top ve son dk karambolü dışında bir şey üretemedik. İşte bu durumda da niye Kuru çıktı Arda girdi diye düşünüyor insan.

Evet Babel çıkınca duran top ve son dk karambolü dışında bir şey üretemedik. İşte bu durumda da niye Kuru çıktı Arda girdi diye düşünüyor insan.

muhtemelen oyunun sıkışacağını düşündü. onyekuru kalabalığın içinde etkili olamaz, arda belki içeriye atacağı serseri toplarla fayda sağlar dedi ama sahada işler öyle yürümedi.

zaten değişiklikler gelince 85-90 civarına kadar bütün organizasyon dağıldı. top yapamaz olduk. sonra ritmi bulur gibi olduk ama maç bitti.

Gençken de oyun stilini sevmezdim. Kağnı gibi bir topçuydu bizdeyken. Atletico döneminde bir ara iyi futbol oynadı onun harici hiçbir dönem sevdiğim tarzda futbolcu olmadı bu arkadaş. Takımda olması pozitif bana göre, lakin en fazla 85. dakikada oyuna alıp oyunu soğutmak için durabilir.

Bu niye girdi anlamadim ben.

Babel'i cikariyorsan bari Onyekuru yu biraksaydin sahada.

sonradan yapılan değişikliklerin kötü görünmesinde sivas ın son 20 dakika baskı yapması da etkili oldu.adamlar yetmiş dakika yapmadığı şeyi son 20 dk yaptı ve tuttu taktiği rıza nın.
arda etkisiz diye hocaya neden aldın demek haksızlık sadece dervişoğlunun girmesi saçma hamleydi hoca ben aldırdım maçı kurtardı fantezisini denedi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel hiç çıkmasa da olurdu iyi mücadele ediyordu
Onyekuru yerine Kerem gerekirse ortaya da Emre'yi almalıydık bence

Baskalari oyuncu degisiklikleri ile mac alir, biz ise oyuncu degisiklikleri ile daha da kötü oynamayi basariyoruz.

Hocanin haftalardir oyuncu degisiklikleri rezalet.

Geri
Üst Alt