#66 Arda Turan

bugün onyekuru daha kötüydü onun başlığı neden hiç uplanmıyor. kindarlıktan mı?

futbolculuğundan hayır gelmez artık.

vücudu elvermiyor pek çok şeye. dönüp camia ile de barıştığına göre artık zorlamayıp bırakmalı.

ft gibi simge topçu > sevilmeyen topçu > efsane antrenör değişimini yapacağına dair inancım var.

futbolculuğundan hayır gelmez artık.

vücudu elvermiyor pek çok şeye. dönüp camia ile de barıştığına göre artık zorlamayıp bırakmalı.

ft gibi simge topçu > sevilmeyen topçu > efsane antrenör değişimini yapacağına dair inancım var.

sevilmeyen topçu mu? herif helikopterle sahaya indirilip emekli edilmiş yav. arda'dan da daha hoca filan olmaz, terim'in sd'liğinde okan'ın yardımcısı olabilir ama seneye. güzel olur.

sevilmeyen topçu mu? herif helikopterle sahaya indirilip emekli edilmiş yav. arda'dan da daha hoca filan olmaz, terim'in sd'liğinde okan'ın yardımcısı olabilir ama seneye. güzel olur.

son yıllarında uğursuza çıkmış hocanın adı taraftarların arasında. malum bir türlü şampiyonluğun gelmediği yıllar

ayrıca hocanın da epey vukuatı var topçuluğu döneminde. sevilmemek demeyelim de bizim taraftardan ziyade türk futbol kamuoyunda sempatiyi yitirmek diyelim.

Hoca gitmeden oynatıp 1 sene daha bela etmek istiyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maci alman arkadasla beraber izlerken bu Turan degilmi diye sordu evet dedim
Oha bu halen topmu oynuyor diye sordu hep sorun yasadi demi bu dedi silah isareti yapti vallaha saka degil
Utandim baya
International tanidik oyuncu kim kim var dedi
Muslera Babel Falcao Gedson diye saydim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
adalet mekanizmasi olsa su herif iyi hal indirimi bekliyordu suan disari cikmak icin. bunun gibi bir maganda kilikliyi kadromuza dahil edenlere laf edilmeli.. acur abisinin yanina gitsin.
Bakınca eski zamanda yine iyi kötü adalet vardı. Bunun aynı türevi olan Tanju abisi zamanında o dönem bir çok siyasiyi devreye sokup bir kaç kez direkten dönmesine rağmen araba kaçakçılığı davasında 2 seneye yakın yatmaktan kaçamamıştı.

Tez elden defolup gitmeli belhanda kadar bile bu kulüpte başarısı yok düşünün artık. Takımda liderlik ettiği dönemleride hatırlıyoruz tam bir kaos hakimdi karikoyde yenilip geliyorduk sürekli ligde 5. Sıradan yukarı çıkamıyorduk. Olduğu yerde büyük bir uğursuzluk hakim oluyor Barcelonanin dağılmasi arda transferiyle başladı o derece uğursuz bi kişilik.

yine çıkıp biz şampiyon olacağız demedi mi hala. mabadını kaldır önce şampiyon olmayı sonra düşünürsün

next ft olacaktır

kendisinin yönetimindeki ekibimiz kupa show yapacak.

Alındığında da söyledim yine söylüyorum kendi kendini zorla transfer ettiren dünya üzerinde başka bir futbolcu var mıdır bilmiyorum.

Geri
Üst Alt