#66 Arda Turan

Ulan geçen sene 2 ayda fit olan adamın imzayı attıktan sonra memeleri çıktı.
Sonra beni eleştiriyorlar, niye eleştirmesinler söyle.
Yazık ya ağzın kadar vücudunu çalıştırmaya devam etseydin başka şeyler olurdu, kafadan emekli olmuş
Özellikle korona olduktan sonra iyice saldı vücudu,toparlayamadı bunun için çalışmamışta belli.

Bakın melo elmander sneijder falan bunların zaten yanına yaklaşamaz şu kulüpte emre çolak semih kaya kadar değeri yoktur bu adamlar kadar şampiyonluk yaşamamıştır bulunduğu kulüpte hep bir problem hep bir kaos hakim oldu kulüp iyi giderse bireysel kaos yarattı kendisi sorun oldu. Fener maçından önce hikayeler üretmesi denizli maçından önce hojan aylardan mayıs hava güzel falan lan ne hikayesi üretiyorsun kahraman mi olacaksın. Bi de kaptanlık falan verildi buna lan bu kim ne kazandırdı bize bugüne kadar çatlayacam sinirden yaa
Hepsine katılıyorum, bunun gibilerin bize kazandıracağı tek şey, bizden ayrılırken vereceği huzur.
İlk gittiğinde 12m kazandırdı onu da kademeli olarak Riera ve Amrabat'a harcadık.

Sus, git ve huzur ver.

Gscimbom mobil

Hem futbol namına bir şey veremez hem içeriyi karıştırma potansiyeli yüksek diye ilk günden beri istemedim ama bireysel performansa bakarsak fena değildi. Ligin ilk yarısı baya faydalıydı hatta. Beklentim sıfır olduğu için bana öyle geldi ya da. Takımla ilişkisi de iyiydi. Gitsin mi? Gidebilir. Olmazsa olmaz değil. Ama gömülecek bir şey de yok. Ömer Bayram parasına oynadı işte.

Bence beklenilene göre iyi katkı verdi. Ama son 2 maçta gördük ki maalesef fizik olarak tel tel döküldü. Gollere ihtiyacımız varken kendisinin bu maçlarda ilk 11'de başlaması hangi aklın ürünüdür o da ayrı bir konu.
Ben yazacaklarımı gelmeden önce yazmıştım. Gerçi beklediğimden iyi performans gösterdi. Son 15 dakika oyuncusu ancak olur demiştim bir çok maça 11 başladı.
Büyük beklentilere girmek zaten yanlıştı.
Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı. Kişiliğini sevmesem de, katkıları için teşekkür etmek lazım.

hoca devam ederse sözleşmesi 1 sene daha uzar. Ertesi senede yanına şakşakcı olarak alır. Baba oğul beraber ayak tenisi oynar.

son 15-20 dakikaları oynamak için seneye de kalmasında bir sakınca görmüyorum.

top saklamak ve kontracılara pas atmak için uygun oyuncu. ama daha fazlası olmaz.

saha dışı bir zararı da olmadı bu sene. zaten gelecekte camiada görev almak için dikkatli davranıyor.

Onu bunu bilmem bu sene elinden geldiğince faydalı oldu.Bu kadarını kimse beklemiyordu bu ardadan

Topunu oynadı işine baktı.Gelecek adına bu kulübün sahiplenicisi olduğunu kanıtladı.

Arda Turan affedilmiştir.Kulüpte kalmalıdır gençler ondan bu kulübü sevmeyi öğrenir hiçbirşeyi öğrenmese bile

Onu bunu bilmem bu sene elinden geldiğince faydalı oldu.Bu kadarını kimse beklemiyordu bu ardadan

Topunu oynadı işine baktı.Gelecek adına bu kulübün sahiplenicisi olduğunu kanıtladı.

Arda Turan affedilmiştir.Kulüpte kalmalıdır gençler ondan bu kulübü sevmeyi öğrenir hiçbirşeyi öğrenmese bile
Final maçına 11 de başlayıp tel tel döküldü şampiyonluğu verdik. Koca sezon 30 gol 30 asist yapsa ne olur ki aman aman da katkı verdiğini düşünmüyorum. 500 bin euro alıp neyin sevgisini öğretecek ayrıca gitsin çocuklarına öğretsin sevgisini bi adama sevgi öğretecek diye tomarla para verilmez.

Geri
Üst Alt