- 23 Temmuz 2011
- 75.570
- 51.096
- 4.693
junior terim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
junior terim.
Yeni uyandim ustad. Bi suredir bu saatte hortluyorumBu saatte sizi ne uyutmuyor acep? Hasret ve efkar mi, yoksa bizde olduğu gibi cocuk aglamasi yuzunden mi
200 avromu bekliyorumBu saatte sizi ne uyutmuyor acep? Hasret ve efkar mi, yoksa bizde olduğu gibi cocuk aglamasi yuzunden mi
Fatih hoca sonrası teknik direktörümüz olur bence. Vizyon olarak Türkiye'de faal çalışan bir çok teknik direktörden öncedir.

200 avromu bekliyorum

Tabii götü siyah kağıda silince bok rengi ve siyah birleştiğinde altın rengi oluyor, gayet mantıklı hamle. Misafirlere bokunuz da altın gibi demenin bir başka şekli.Galatasaray forması giyen Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan’a ziyarete giden Instagram fenomeni Ala Tokel, Instagram hesabından evdeki siyah tuvalet kağıdını paylaştı.
O paylaşım fiyatı nedeniyle gündem oldu.
Tuvalet kağıdının 6 adet fiyatı 400 TL olduğu öğrenildi.
Aslıhan Turan ‘’Yurt dışından getirdim, misafire özel’’ dedi.
Tabii götü siyah kağıda silince bok rengi ve siyah birleştiğinde altın rengi oluyor, gayet mantıklı hamle. Misafirlere bokunuz da altın gibi demenin bir başka şekli.