#66 Arda Turan

herkes dalga geçiyor ama ben iyi antrenör olacağına inanıyorum.
herif çok baba antrenörlerle çalıştı.
emre b. yapıyorsa bu da yapar.
Sana tarihin en iyi hocalariyla calismis ama tutunamamis yaklasik 1 milyon 860 bin tane adam sayarim

Simoenenin antrenman metodunu bilmekle uygulamak arasinda bi fark olmasa her yer simoene kayniyodu

Sana tarihin en iyi hocalariyla calismis ama tutunamamis yaklasik 1 milyon 860 bin tane adam sayarim

Simoenenin antrenman metodunu bilmekle uygulamak arasinda bi fark olmasa her yer simoene kayniyodu
bu da tutunamayabilir. ben tutar gibi hissediyorum ama benimki de his sadece.

bence galatasaray'ın içinden terim sonrası yeni bir antrenör figürü çıkacaksa bunun için en uygun aday hoşumuza gitmese de bu heriftir.

önümüzdeki seneler içinde bir noktada (5-10 sene) galatasaray'ın arda'ya bu şansı vereceğini düşünüyorum. tutarsa hepimiz kazanırız.

Son düzenleme:
bu da tutunamayabilir. ben tutar gibi hissediyorum ama benimki de his sadece.

bence galatasaray'ın için terim sonrası yeni bir antrenör figürü çıkacaksa bunun için en uygun aday hoşumuza gitmese de bu heriftir.

önümüzdeki seneler içinde bir noktada (5-10 sene) galatasaray'ın arda'ya bu şansı vereceğini düşünüyorum. tutarsa hepimiz kazanırız.
Hissine bisey diyemem sadece iyi hocalarla calistiya dayandirdigin icin sey ettim

Hep dedik kendi gidecek caktigi ardasi omer bayrami babeli kalacak diye ..Kaldi adam reis de iste takimda

Şu gitsin çok sevinirim

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray kariyerinin bugün itibari ile bitmiş olduğunu düşünüyorum

Yarın kadro dışı kalan ilk oyuncu olur, sonra birkaç kişi daha

Kalıp yeni gelecek hocaya yardımcı olmalı. İspanyol hoca geliyor deniyor, uyum sorununu hızlı atlamasını sağlayacak en iyi isim ardadır. Hoca gitti diye yeni gelene kıllık yapayım ayağını kaydırayım işlerine girerse yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt