Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Ben de kaptan olsam ve kadroya alınmasam hocayı iplemezdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osman bi git yav. Kimi kandırıyorsun?son iki yılda aldığı para\performans olarak muslera fegh babel başta olmak üzere bir çok adamdan iyiydi captain.
el şeyi tatlı geliyor bize 120 milyon tl almış muslera yatış paso 12 milyon almış arda yıllığı 6 ya geliyor en kötü 6-7 gole katkısı vardır parasını çıkarmıştır.maaştan vurmayın şu adama rakamlar yalan söylemez
Osman bi git yav. Kimi kandırıyorsun?
Bize geldiginden beri ne yapmış Arda? Kimsenin beğenmediği Babel bundan çok daha faydali oldu. Gecen sezonun ikinci yarisini hatirlatirim.
son iki yılda aldığı para\performans olarak muslera fegh babel başta olmak üzere bir çok adamdan iyiydi captain.
el şeyi tatlı geliyor bize 120 milyon tl almış muslera yatış paso 12 milyon almış arda yıllığı 6 ya geliyor en kötü 6-7 gole katkısı vardır parasını çıkarmıştır.maaştan vurmayın şu adama rakamlar yalan söylemez
Survivorda bile göze batar bu arda. Futbol hayati Barcelona dan sonra bitmis ama hala futbolcuyum diye ortada geziniyor.Süper ligde oynayabilecek durumda olmayan adam mı iyiydi ? Survivor'a gitmesi gereken adamı aldılar.
Survivorda bile göze batar bu arda. Futbol hayati Barcelona dan sonra bitmis ama hala futbolcuyum diye ortada geziniyor.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fiyat/performans diyorum ne kandırması?Osman bi git yav. Kimi kandırıyorsun?
Bize geldiginden beri ne yapmış Arda? Kimsenin beğenmediği Babel bundan çok daha faydali oldu. Gecen sezonun ikinci yarisini hatirlatirim.