- 31 Ağustos 2021
- 69.581
- 49.792
- 3.258
Shop bu
2.5 dakikalık shop - 10 dk versem çiçekler böcekler uçardı orda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shop bu
Metin Oktay güzel giderdi be2.5 dakikalık shop - 10 dk versem çiçekler böcekler uçardı orda![]()
Top oynayan cocuklari keklemek icin telefonla konusan tiwtci oykusundeki karakter gibi cikmis
Kendi çapında bir karizması var Arda kardeşimizin.Riera: Su Alpacino kilikli herif Arda mi?
Guerrero: Evet o olmali
Ekli dosyayı görüntüle 154870
Ekli dosyayı görüntüle 154871
Bence hiç TD'lik işine girmesin. Sportif direktör, takım menajeri falan olsun.Acaba kaptan nasıl bir td olur ? Guardiola gibi mi Mourinho gibi mi yoksa Klopp gibi mi bir teknik direktör olur
Belki de Simeone belli olmaz tabii.
Tugay neden olmadı ya tam TD karizması da var adamda yazık oldu bence.Bence hiç TD'lik işine girmesin. Sportif direktör, takım menajeri falan olsun.
Arda'nın Tugay gibi sürünmesini istemem. Şuan ne kadar sallasak da Avrupa'da iyi başarıları var bu isimlerin.
poster yapar asarımRiera: Su Alpacino kilikli herif Arda mi?
Guerrero: Evet o olmali
Ekli dosyayı görüntüle 154870
Ekli dosyayı görüntüle 154871
En son benim hatırladığım Şanlıurfaspor'a falan TD olmuştu. Sonra kaydı gitti.Tugay neden olmadı ya tam TD karizması da var adamda yazık oldu bence.
Benim cocukken en sevdigim oyuncumuzdu idoldu hatta (lisansli futbol oynuyordum).. Ancak simdilerde Bein/LigTV'de mac sonu yorumlari falan cok sig, yetersiz ve ozel analizleri yok. Yani benim ilk 3sn de aklima gelebilenleri cikip soyluyor. Hatta daha da azini. Bilmiyorum neden ama o karakterde degil gibi belki genc/altyapi olur ama A-Takim TD olmasi cok olasi gozukmuyor. Yardimci olur en fazlaki bir donem olmustu.Tugay neden olmadı ya tam TD karizması da var adamda yazık oldu bence.