#66 Arda Turan

Bu gerçek mi yaw hahahahahha

Reis kızmış ;D

IMG_7818.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine çıkarmış vurmuş masaya kral...

Yüzde 99 u ahlaksız, yalancı, düzenbaz, sahtekar olan memleket insanının aynaya bakmadan eleştirdiği, eleştirirken de beynini kullanmadığı gelmiş geçmiş en kariyerli Türk sporcusu Arda Turan 1 kişi bile kalsam savunacağım seni...

Unutma kral!
Aşktan ölen tekrar ölmez nasılsa

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yüzde 99 u ahlaksız, yalancı, düzenbaz, sahtekar olan memleket insanının aynaya bakmadan eleştirdiği, eleştirirken de beynini kullanmadığı gelmiş geçmiş en kariyerli Türk sporcusu Arda Turan 1 kişi bile kalsam savunacağım seni...

Unutma kral!

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_7822.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Unutma kral!
Yorumu okurken gözümde bu görsel canlandı neden bilmiyorum.

pistol-3413768_1280.webp

Bu herif 2011'de gitmese nasıl bir serüvenimiz olurdu acaba? 12-13'te Real'i biraz daha zorlardık. 11-12'de Kadıköy galibiyeti daha erken gelebilirdi. 13-14'te sınır 6+0'ken elimiz çok daha güçlü olurdu. Gelen parayı da Riera, Yiğit, Amrabat'a verdik.

Transfer sürecinde yer alıyormuş.

Pazarlık masasında "Abine güven, arkamız sağlam" filan deyip ikna ediyor olblr.
images%20(55).webp

Bu herifin hangi sıfatla transferlerde rol aldığını,yöneticilerin yanında fink attığını merak ediyorum.adımızın hala bununla yan yana anılması beni son derece rahatsız ediyor.

Kendisi adamdır alayimizdan kat ve kat galatasaraylidir

Galatasarayın neferi arda turan

Geri
Üst Alt