#66 Arda Turan

Luki, Luki,
Luki

adımın Berat Luki yapılmasını rica ediyorum.

bize uzak dursun da

kadikoy deplasmaninda kavga ciksa ilk bu girer sahaya ve takimin tüm havasini yok eder

sinirlerine hakim olamayan insanlardan bir yol olmaz hicbir zaman

Çenesi nedeniyle problem yaşadı kariyeri boyunca. Yalnız şu biosunda "sadece Galatasaray" yazması, sonrasında gelen eleştirilere cevapları gayet pozitif. Adam harbi Galatasaraylı.

Seviyoruz.

her fener maçında atom parçalayan volkan demirel göze batmamış arda'nın insta'daki yazısı dert olmuş.

1720696239503.webp

dedirtti

Arda Turan ın, "oyunu güzelleştirmek istiyorum, ülke futbolunu değiştirmek istiyorum" sözlerinin boş olmadığını hem açıklamalarında hem hocalığında görüyoruz.

Volkan, Selçuk, Emre B. Burak Y., gibi arkadaşlarına bakıyorum, onların çok önünde futbola bakış olarak.

Teknik taktik üstüne 3 saat konuşsa dinlersin. Son söyleşisi çok keyifliydi.

Takdir belgeseli olmayacaksa izlenir. Yani başarısızlıkları- skandalları(!) da yer almalı. Sadece övgü ve başarı dolu anılar sıkıyor.

Fragman’a göre yorumlayacak olursak saglam bir belgesel geliyor gibi

Kariyerinde yasadigi krizler de yer alacak

Berkay ve prim mevzusu mesela

Olumlu olumsuz her konu yer almis

Fragmanda görünene göre Arda geçmişiyle hesaplaşmasını tamamlamış ve bunlarla yüzleşecek kıvama gelmiş. Umarım hayatında bir daha böyle hatalar yapmaz.

Bu boş yapımlara tenezzül ederek kendini tartışmalı bir karaktermiş gibi sunmayı bırakmalı
Cimbomlu olduğu için her daim kötülenecek, ifbli olsa bi yere heykelini dikerdi spor bakanı

Geri
Üst Alt