- 23 Aralık 2008
- 65.249
- 63.093
- 5.103
ardanın filmini izlemezken kendisini sevmiyordum şimdi filmi izledim seviyorum..
aşırı kolay bir şekilde manipüle edildiğimi anladım
aşırı kolay bir şekilde manipüle edildiğimi anladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pişman değilmiş zaten evet dediği için. öyle diyor belgeseldeEvetçi herkes benim gözümde yavşağın önde gidenidir. Malûm evetçi tayfa ülkenin anasını şey yaptılar. Affedilmesi söz konusu dahi olamayacak bir konudur.
Ülkenin yarısının hiçbir suçu yokken, evet diyip pişman olmayan DY lar yüzünden hayatları zehir oldu. Pişman olup olmaması pek de umrumda değil.pişman değilmiş zaten evet dediği için. öyle diyor belgeselde
bende izlemeye başlamadan evvel bu belgesel işinin de suyu çıktı diye düşündüm. Ama izleyince belgesel değilde, programın adında olduğu gibi derdinin yüzleşmek olduğunu anlıyorsun.Bir belgesel için çok erkendi bence. Ama konu Arda olunca yine her şey yarım yamalak olmuş.
Bekle bir hocaligin bitsin.
Sonra belgeselin de çekilir.
Fena değildi ama.
Ulan ne ilginçbende izlemeye başlamadan evvel bu belgesel işinin de suyu çıktı diye düşündüm. Ama izleyince belgesel değilde, programın adında olduğu gibi derdinin yüzleşmek olduğunu anlıyorsun.
sadece yaptığı abuk sabuk hatalar değil, manisaya gidişi, galatasaraydan ayrılışı da sonra barcelona teklifi aslında tüm iyi/kötü tercihlerini kısaca değerlendirmiş.
şuan kerem aktürkoğluna en iyi mentörlüğü kendisi verebilir çünkü yaşadığı olayların üstesinden gelip farkındalık sahibi olmuş.
Pişman değilim dediği mevzunun o olduğunu nerden çıkardın?pişman değilmiş zaten evet dediği için. öyle diyor belgeselde
kendi görüşü olduğunu onu savunduğunu söyledi. kısa video olarak yok telif muhabbetine büyük ihtimalle.Pişman değilim dediği mevzunun o olduğunu nerden çıkardın?
Pişmanım mevzusunu Berkayla ilişkilendirdim ben daha çok, evet mevzusuyla değil. Evetle ilişkilendirecek bir done de göremedim. Orada FT de bayağı sallamış zaten.kendi görüşü olduğunu onu savunduğunu söyledi. kısa video olarak yok telif muhabbetine büyük ihtimalle.
Pişman değilim mevzusunu silahla basma olayı için dedi diye biliyorum. Pişman değilim ama onu yapmam yanlıştı diyordu sanırımkendi görüşü olduğunu onu savunduğunu söyledi. kısa video olarak yok telif muhabbetine büyük ihtimalle.
Pişman değilim mevzusunu silahla basma olayı için dedi diye biliyorum. Pişman değilim ama onu yapmam yanlıştı diyordu sanırım
Pişman değilim sözüyle ilişkilendirmedim ya da o niyetle yazmadım Evet olayını. O mevzudan bahsedilirken zerre pişman olmadığı belli zaten sözlerinden. Bugün o olay olsa yine aynısını yapar yüksek ihtimalle.Pişmanım mevzusunu Berkayla ilişkilendirdim ben daha çok, evet mevzusuyla değil. Evetle ilişkilendirecek bir done de göremedim. Orada FT de bayağı sallamış zaten.
Ekonomi vs söylemlerinin gerizekalılık olduğunu söylemiş zaten.
Yukarıda söylediğinle bu yazdığın örtüşmüyor. Sevmediğin biri diye niyet okuyorsun.Pişman değilim sözüyle ilişkilendirmedim ya da o niyetle yazmadım Evet olayını. O mevzudan bahsedilirken zerre pişman olmadığı belli zaten sözlerinden. Bugün o olay olsa yine aynısını yapar yüksek ihtimalle.
Bu Bayrampaşa tayfası konusunda eşi de çok rahatsız aslında belgeselde bununla ilgili Arda ile çok tartıştığını falan da ima ediyor. Şu an arkadaş çevresi ne durumda bilmiyorum tabii de eşi olmasa Arda tepetaklak gidermişYukarıda söylediğinle bu yazdığın örtüşmüyor. Sevmediğin biri diye niyet okuyorsun.
O söylemlerin alayından pişman izlenimi edindim ben mesela, demekki göreceli.
Belgeselde iki tane nokta var dersini almadığını gösteren, biri bayrampaşa’yı ispanya’ya taşımaları ve bunu iyiki yapmışım demesi, kariyerinin içine sıçan budur zira. Diğeri de başına gelen her şeyin çok konuştuğu için geldiğinin hala farkına varmamış olması.
.
Ekonomi vs söylemlerinin gerizekalılık olduğunu söylemiş zaten.