#66 Arda Turan

FT hocamızın ekran işi bir belgeselden ziyade teşekkür-tebrik işiydi, güzellemeydi. Kesitlerden anladığım kadarıyla Arda'nın Yüzleşme'si gerçek manada bir yüzleşme olmuş.

Kötü-başarısız anılar, hatalara yer verilmiş.

Seviyoruz seni Kaptan.

Bir belgesel için çok erkendi bence. Ama konu Arda olunca yine her şey yarım yamalak olmuş.

Bekle bir hocaligin bitsin.

Sonra belgeselin de çekilir.

Fena değildi ama.

Okan hoca gittiği zaman gelecek, inşallah gelmez

Bir belgesel için çok erkendi bence. Ama konu Arda olunca yine her şey yarım yamalak olmuş.

Bekle bir hocaligin bitsin.

Sonra belgeselin de çekilir.

Fena değildi ama.
bende izlemeye başlamadan evvel bu belgesel işinin de suyu çıktı diye düşündüm. Ama izleyince belgesel değilde, programın adında olduğu gibi derdinin yüzleşmek olduğunu anlıyorsun.

sadece yaptığı abuk sabuk hatalar değil, manisaya gidişi, galatasaraydan ayrılışı da sonra barcelona teklifi aslında tüm iyi/kötü tercihlerini kısaca değerlendirmiş.

şuan kerem aktürkoğluna en iyi mentörlüğü kendisi verebilir çünkü yaşadığı olayların üstesinden gelip farkındalık sahibi olmuş.

bende izlemeye başlamadan evvel bu belgesel işinin de suyu çıktı diye düşündüm. Ama izleyince belgesel değilde, programın adında olduğu gibi derdinin yüzleşmek olduğunu anlıyorsun.

sadece yaptığı abuk sabuk hatalar değil, manisaya gidişi, galatasaraydan ayrılışı da sonra barcelona teklifi aslında tüm iyi/kötü tercihlerini kısaca değerlendirmiş.

şuan kerem aktürkoğluna en iyi mentörlüğü kendisi verebilir çünkü yaşadığı olayların üstesinden gelip farkındalık sahibi olmuş.
Ulan ne ilginç

İzlediğimde bende K.Aktürkoglu parelellerini gördüm

kendi görüşü olduğunu onu savunduğunu söyledi. kısa video olarak yok telif muhabbetine büyük ihtimalle.
Pişmanım mevzusunu Berkayla ilişkilendirdim ben daha çok, evet mevzusuyla değil. Evetle ilişkilendirecek bir done de göremedim. Orada FT de bayağı sallamış zaten.

Ekonomi vs söylemlerinin gerizekalılık olduğunu söylemiş zaten.

Pişman değilim mevzusunu silahla basma olayı için dedi diye biliyorum. Pişman değilim ama onu yapmam yanlıştı diyordu sanırım
Pişmanım mevzusunu Berkayla ilişkilendirdim ben daha çok, evet mevzusuyla değil. Evetle ilişkilendirecek bir done de göremedim. Orada FT de bayağı sallamış zaten.

Ekonomi vs söylemlerinin gerizekalılık olduğunu söylemiş zaten.
Pişman değilim sözüyle ilişkilendirmedim ya da o niyetle yazmadım Evet olayını. O mevzudan bahsedilirken zerre pişman olmadığı belli zaten sözlerinden. Bugün o olay olsa yine aynısını yapar yüksek ihtimalle.

Pişman değilim sözüyle ilişkilendirmedim ya da o niyetle yazmadım Evet olayını. O mevzudan bahsedilirken zerre pişman olmadığı belli zaten sözlerinden. Bugün o olay olsa yine aynısını yapar yüksek ihtimalle.
Yukarıda söylediğinle bu yazdığın örtüşmüyor. Sevmediğin biri diye niyet okuyorsun.

O söylemlerin alayından pişman izlenimi edindim ben mesela, demekki göreceli.

Belgeselde iki tane nokta var dersini almadığını gösteren, biri bayrampaşa’yı ispanya’ya taşımaları ve bunu iyiki yapmışım demesi, kariyerinin içine sıçan budur zira. Diğeri de başına gelen her şeyin çok konuştuğu için geldiğinin hala farkına varmamış olması.

Yukarıda söylediğinle bu yazdığın örtüşmüyor. Sevmediğin biri diye niyet okuyorsun.

O söylemlerin alayından pişman izlenimi edindim ben mesela, demekki göreceli.

Belgeselde iki tane nokta var dersini almadığını gösteren, biri bayrampaşa’yı ispanya’ya taşımaları ve bunu iyiki yapmışım demesi, kariyerinin içine sıçan budur zira. Diğeri de başına gelen her şeyin çok konuştuğu için geldiğinin hala farkına varmamış olması.
Bu Bayrampaşa tayfası konusunda eşi de çok rahatsız aslında belgeselde bununla ilgili Arda ile çok tartıştığını falan da ima ediyor. Şu an arkadaş çevresi ne durumda bilmiyorum tabii de eşi olmasa Arda tepetaklak gidermiş

IMG_6788.webp

Geri
Üst Alt