#66 Arda Turan

Yavas yavas hazirla kendini #66. Bekledigimizden daha erken ihtiyacimiz olacak sana.

Bu sene Eyüp'le cok basarili olursun umarim. Olman lazim cünkü baska türlü seni kabul etmezler burda.

Bu yıl fatih hoca seneye de ardaya yumuşak geçiş yapmamız lazım. Ama işte hoca ben emekli olmam diyip inat ederse sıkıntı.

Ardanin durumu guc zehirlenmesi degil.

profil bu. Muhtemelen yetiştigi ortamla alakalı bi durum. Yetiştiginiz ortam size yapışır.

30 yasinda hastane basmanin, milletin karisina asilmanin guc zehirlenmesiyle alakasi yok. Gokhan tore de tesislere silahla gelmisti bi ara. Hakanla sorun yaşamislardi yanlis hatirlamiyorsam. Bu tamamen icinden ciktiginiz ortamla alakali bi durum.

30da hastane basan 60da restoran basar. İnsanlarin degismeyen ozellikleri vardir.

Belgeseli guzel olmuş kendini temize cekmiş ve taraftarlarin genelinde de kabul gormus. Berkay da kabul etmis mi acaba sormak lazim. Veya berkayin yerinde siz olsaydiniz kabul eder miydiniz bu degisimi. Kufur ettigi ve sanirim darp ettigi gazeteci ne diyor bu mevzuya onlari dinlemek lazim.

Siyasi zirvalarina girmiyorum.

Ardanin durumu guc zehirlenmesi degil.

profil bu. Muhtemelen yetiştigi ortamla alakalı bi durum. Yetiştiginiz ortam size yapışır.

30 yasinda hastane basmanin, milletin karisina asilmanin guc zehirlenmesiyle alakasi yok. Gokhan tore de tesislere silahla gelmisti bi ara. Hakanla sorun yaşamislardi yanlis hatirlamiyorsam. Bu tamamen icinden ciktiginiz ortamla alakali bi durum.

30da hastane basan 60da restoran basar. İnsanlarin degismeyen ozellikleri vardir.

Belgeseli guzel olmuş kendini temize cekmiş ve taraftarlarin genelinde de kabul gormus. Berkay da kabul etmis mi acaba sormak lazim. Veya berkayin yerinde siz olsaydiniz kabul eder miydiniz bu degisimi. Kufur ettigi ve sanirim darp ettigi gazeteci ne diyor bu mevzuya onlari dinlemek lazim.

Siyasi zirvalarina girmiyorum.

IMG_6837.webp

tayfur hata yaptı demıs destek cıkmıs

bu herif bidaha gs stadına fln sokulmamalı

tayfur hata yaptı demıs destek cıkmıs

bu herif bidaha gs stadına fln sokulmamalı

trol mü anlamadım ama bize 5 atan bjkyi kendi sahasında mundar etti, thiam eşşeği 3 haftadır dünyaları kaçırmasa ikinci sıradaydı eyüp.

ne yapacaktı hoca tayfurun anasına sövüp kadro dışı mı bırakacaktı :d

röportaj analiz pr cart curt olaylarını bi tık abartsa da çok iyi gidiyor, geçen yıl rekorlar kırarak geldi, iyi de futbol oynatıyor. şu ligde yerlere yatıp zırlamadan futbol oynatmağa çalışması bile takdir edilesi.

Geri
Üst Alt