#66 Arda Turan

Volkan demirel için müthiş pr döndü, bu adam içinde tersi döndü sonuç ortada. arda alayından adamdır.

90 dakika tüm topçuları sahada yattı, bazıları da kendini yere atıp durdu, kalecisinin ballılığı ve hakemin de tamamen haklarını bundan yana kullanması sayesinde puanı aldı, yoksa keramet kendisinde falan değil.

Fatih hocamın gider ayak attığı bir kazık olarak kaldı bize. Günün birinde hoca dahi yapacaklar bunu, asla Galatasaray sevgisine sahip olduğuna inanmadığım karakteri problemli bir adam. Fenerbahçe'ye geriden oyun kurarak 3-4 yemesini bilecektir.

Kurduğu takımı beğendim. En azından pas yapabiliyor. Bütçesine göre oynatmak istediği topun oyuncularını bulabilmiş

Kurduğu takımı beğendim. En azından pas yapabiliyor. Bütçesine göre oynatmak istediği topun oyuncularını bulabilmiş
ben de begendım ne kadar cirkef var yatan var toplamıs

fb bjklilerle oynuyor

bakalım fbli kalecisi fb macında yumurtlayacak mı?

bjk macında tayfurun yaptıgı penaltıdan sonra hala oynatıyor

berbat oynadılar bu arada toplamda 3 kere geldiler 2si gol oldu
maçın hakkı 8-2 falandı

Geçen sene de böyle oynatıyordu alt ligde.
Bu adamdan Volkan Demirel'lik, Emre B.lik bekliyorlar.

Yanlış yerdeler.

Şu an nasıl yenemedik diye üzülüyordur. Çünkü bir gün Galatasaray'a hoca olmak istiyor, yatarak değil, alt ederek.

12 kurtarış yapmış rakip kaleci varken gelen topları içeri alan kalecimizi ve maçı ilk yarı katleden hakemi konuşalım en önce.

ben de begendım ne kadar cirkef var yatan var toplamıs

fb bjklilerle oynuyor

bakalım fbli kalecisi fb macında yumurtlayacak mı?

bjk macında tayfurun yaptıgı penaltıdan sonra hala oynatıyor
Valla kusura bakma ama kalecinin üstüne vurursan gol atamazsın. Vuruslarimiz çok kalitesiz

sanarsın elinde city var da öyle oynatmadı diye eleştiriliyor. ne yapacaktı 9 kişiyle hücum mu? zaten iyi adamlarının birkaçı eksikti öyle ya da böyle bir şekilde puan almak için oynadılar. biz de kaçırdık adamın suçu ne burada? şu şekildeki yorumlar bana çok aciz geliyor, iyi bari sahamıza gelen herkes maçı salsın gitsin özellikle galatasaraylı hocalar. bizi diğerlerinden ayıran şeyler var eğer onlar gibi olmak istiyorsanız bilemem

Bi halt oynamadılar. Bütün takımı maç boyu yattı. Bu kafayla kendisinden yol olmaz. Ha olur da bi şekilde Galatasaray'ın hocası olursa maç falan izlemem.

ne kadar galatasaray düşmanı varsa 11'e atmış. tam galatasaraylı işte içinde hinlik yok, akılcılık yok, geleceği düşünmek yok. bugün namım yürüsün diye 2 puan çaldı galatasaray'dan, nefesi yettiğince anasına bacısına küfür edecek adamlar yarın kaldıkları yerden devam edince gene gelip bu camiaya sığınacak. o zaman biz akıllı mı davranacaz yoksa bugünkü arda gibi günü kurtarmaya mı bakacaz yaşayarak görelim.

Abisi Emre kankası Acun demiştik. Bugün bizim sucuk tayfası tribüne çağırdı. Canınız cehenneme!

Yav hocamız da aynı yolun yolcusu, muhtemelen hepsi toplanıp maçı tartışacaklar yarın falan.Bu adamlar bu, ondan dolayı da sevmiyorum hiçbirini

Geri
Üst Alt