#66 Arda Turan

Acun abisine puan sözü vermiştir yata yata tuttu sözünü eziklerin efsanesi Volkan her maç dakika 15 de maçı verir bizim adım ona efsanemiz yata yata puan almak için yapmadını bırakmaz

Rakip takım hocası olarak işini yaptı. Ne yapsın? Bülo ve ayı gibi şerefsizlik mi yapsın?

Onun dışında hiç sevmem kendisini. Bizden uzak olsun!

Sanki Arda bize yatsin diyen var? Birlikte olmuyoruz ya, goreceksiniz Fener macinda takimini hangi motivasyonla, hangi sertlikte oynatacagini.

Ulan Rize ile Paşa 30 senedir yatıyor Fbye kimseden tık yok. Güya bize yakın bir takım lige gelip ilk maçında çelmeyi takıyor. Biz bir şey diyince fblileşmeyin oluyor. Arda efendi Fb'den puan almadan bu kulüpten içeri giremez. Okan 17-18 ve 18-19'da kaç kere çelme taktı fbye. Çakmasa o da gelemezdi

topçularının hepsi kasap vari takıldı sahada yatmalarının yanında. Osimhen çok şanslıydı bugün yoksa büyük bir sakatlık yaşayabilirdi.

Ligin 2. yarısında bizim maç öncesi yine aynı itham, önümüzdeki senelerde Eyüp veya başka bir takım nerede hocalık yapıyorsa yapsın yine Galatasaray maçı öncesi aynı ithamlara maruz kalacak, her maç Galatasaray'a çelme takamayacağına göre bugün takımına yaptırdıkları ile bizim taraftar tarafından plakası alınacak derdim ama nerde biz de o taraftar? taraftar taraftar olsa 2011 sonrası bu kulübün içerisinden 2. kez giremezdi ama neyse ...

Fener'den 4-5 yiyip gevrek gevrek güldüğünde seni alkışlayacaklar adam'ım!

5 i net 10 gol pozisyonuna girip kazanamadık rakip hocaya kızıyoruz.
Adam Galatasaray terbiyesini gösterdi helal olsun .
Ahlaksız ayı gibi bilerek takımın dizilişini değiştirip namussuzca yenilseydi düşerdi gözümden asıl
Aynı futbolu şikecilere de oynar merak etmeyin ama herkes bizim gibi cömertçe harcamayabilir pozisyonları skora göre adamlık ölçütü olmaz olmamalı.

Ben bu ligde fb ye 10 yıldır yatan ve gram ses edilmeyen takımları görüyorum.

Kimse bize karşı maçı birileri satsın demiyor ama ekstra motive olmalarından da gına geldi. Maç boyunca oyunu soğutmadan tertemiz oynasaydı amenna. Her tempo yükseldiğinde hakemle beraber oyunu durdurdular.

Hem sert oynayıp hem zamana oynadı. Jk maçını izledik, Fb maçını da izleyeceğiz. Eyüp bu kadar sakatlık numarası ile yatan takım değil ayrıca, aksine oyunu ''güzelleştirmeye'' çalışan bir ekip A. Turan'ın dediği üzere.

Taylan'ı, Arda'sı, Emre'si, Adem'i. Hepsi bize topunu oynar ama nihayetinde yine bir sonraki maçta yatıyor olurlar. Değişen bir şey de olmaz.

Bu maçtaki sert oyunu, ekstra motive oluşu, zamana oynatması size normal geliyor olabilir. Apokerim 4-5 ay yok, içerde 2 puanı bıraktın, sonra Arda hem Jk hem Fb'ye yenilsin, Paşa'sı, Rize'si, Sivas'ı ise bunlara yatarken bize aslan kesilsin.

Savunmayın mafya bozuntusunu yok Galatasaray terbiyesiymiş şuyuymuş buyuymuş bayağı bayağı yattı Eyüp ne anlatıyorsunuz

Çelmeyi arda takmadı. Biz kendi kendimizi çelmeliyoruz. Bu konuda Arda’nın suçu yok. Ama asla Galatasaray td’si olmamalı. O bilgi birikimde birisi değil. Eğer bundan sonra bir yerli gelecekse Nuri olmalı. Fit olacağım tek yerli Nuri olur.

Geri
Üst Alt