#66 Arda Turan

Abi bitiricikle hocanin yakindan uzaktan alakasi yok. Oyuna sovsen anlarim hucum organizasyonlarina kizsan anlarim kale dibindeki olayi nasil hocaya bağlarsin. O zaman guardiola ile 1 sene calissin topcular jelert jardel gibi bitiricilige mi kavuşacak
Okan suçludur demiyorum zaten. Sorumludur diyorum. bir analiz yapabilirler ekibiyle bunun neden kaynaklandığına dair. Taç atışı analizi bile yapıyor elalem. Bizde şu bitiriciliği bir inceleyelim. Başımıza iş açacak bu.

Bu görüntü maç anında gösterilmedi, maç sonu yazmıştım fakat görüntü yoktu, bein trioda gösterildi, orda da Okan Buruk'un tepkisine yoğunlaşıp ihraç edilmeli diye gevelediler. Zaten Berke'nin amacı da oydu, oyunu germek, olay çıkartmak.

Şimdi Arda Turan maçı çirkinleştirmedi, yatmadı, oyuncuları tertemiz oynadı mı diyelim yoksa şikeci Bülent gibi bu maça kabarmış mı diyelim. Maç sonu çıkıp Eyüpspor oyunu güzelleştirmek isteyen bir ekip demeyi biliyor ama oyuncusu bunu yapıyor. Kendisinin hiç alakası yoktur tabi saf gsli sonuçta.

Son düzenleme:
Tarih yazıcaksınız dedikten sonra bi durup afallıyor

Aldığı puandan pişman olduğunu düşündürtüyor bu done

Golleri atmak sureti ile farklı bir galibiyet ile oçlarla aramızdaki farkı koruyabilirdik. Ardanın topçuları çok yatsa da bunu Ardaya yıkmanın ne denli doğru olduğu tartışılır. Yatanlar hep bjkli ifbli götlerdi zira.

Bunun depasmanı da var acunun kankası arda ve alinin kankası murat efendiler.
Gün gelecek Başakşehir maçından daha ağır bir skor çıkartacak bu takım zadece zamanını bekleyin

Ne arda ne selcuk ne de diğer gs li hocalara kızmak çok yanlış, fenerli eski oyuncu hocalar her maç fenere yatınca medyada sorun olmuyor ama arda en ufak birsey yapsa şikeci yaftası yiyecekleri için haliyle daha ciddi oluyorlar

Avrupada oynarken Türkiyeye geliyorsun ve bu Galatasaray değil( o dönem istenmediğini hatırlıyorum) Şampiyonluk mücadelesinde rakip takımın futbolcusu oluyorsun ve o Galatasaray Başakşehir maçında ( stattaydım ) Şampiyonluğun elimizden gitme ihtimali olan maçta rakip oyuncu oluyorsun, bu sene ve Şampiyonluğa gittiğimiz bu sezon bizim sahamızda puan alıyorsun( sonuçta futbol bu adam rakibin td yadırgamıyorum) fakat nedense ikidir bizim şampiyonluk serüvenimizde bize çelme çakılmasına ya vesile oluyorsun ya da ön ayak olan ekibin içerisinde oluyorsun. Beşiktaş hayranlığın acunla ilişkilerin azizle ilişkilerin ve itici hallerin…. Özünde iyi birisin bundan şüphe etmiyorum ama efsanem(iz) değilsin kardeş. Umarım beni utandırırsın( en son yunus hakkında düşüncelerimde yanıldım ve özür diledim buradan herkesten. Özür dilemekten çekinmem yeterki yanılayım hatalı olayım fakat Galatasarayım var olsun )

Ne arda ne selcuk ne de diğer gs li hocalara kızmak çok yanlış, fenerli eski oyuncu hocalar her maç fenere yatınca medyada sorun olmuyor ama arda en ufak birsey yapsa şikeci yaftası yiyecekleri için haliyle daha ciddi oluyorlar
Puan aldı diye kimse kızmıyor ama yerde yatmalar, pislikler falan böyle top oynatana saygı duymam. Bu neyin motivasyonu, yapı çocuğu motivasyonu gibi

Geri
Üst Alt