- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Yırtık dondan çıkar gelirim![]()
Gel la gel her ne olursan ol gel

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yırtık dondan çıkar gelirim![]()
@Aslan Türkoğlu Allah rahmet eylesin kardeş,m iyi adamdın vesselam ,
@Aslan Türkoğlu Allah rahmet eylesin kardeş,m iyi adamdın vesselam ,
Mehmet Arslaner festival filmcisi biliyor musun ? Michelangelo Antonioni neslinden ve takma adı LöböfGel la gel her ne olursan ol gelBizde senin dedikodunu yapıyorduk zaten
![]()
@Mehmet Arslaner festival filmcisi biliyor musun ? Michelangelo Antonioni neslinden ve takma adı Löböf
Azizim sen uzak kalmışsın bu işlere forumdaki GSE'lerin çoğu başka takımlı misal;
Yiğit Can Kaplan: Fenerbahçe
Ayberk Çetin: Trabzonspor
Serdar Alp Poyraz: Beşiktaş
Özgür Aslan: Beşiktaş
Erman Türker: Fenerbahçe
Mehmet Arslaner: Beşiktaş
Katılmıyorum Uğur: Kasımpaşa
Arda ağabey: Gençlerbirliği
Uzuyor bu liste
Garanti kupon yeteneğinin nereden geldiği belli oldu o halde@Mehmet Arslaner festival filmcisi biliyor musun ? Michelangelo Antonioni neslinden ve takma adı Löböf
Ben neden Trabzonluyum oğlumSerdar'dan iyi Bjkli olur ama bir dönem siyah bir dönem beyaz
![]()
Niye la trabzonsporlu olmak kötü mü bak sekiztaşa da koydunuz işte mis gibi bak Ozan hala ağlıyor kaç gündürBen neden Trabzonluyum oğlumSerdar'dan iyi Bjkli olur ama bir dönem siyah bir dönem beyaz
![]()
Eril sistemin ve dilin karşısında entelektüel bir kardeşimiz öyle mi ? Hiç öyle gözükmüyordu. Vay anasını![]()
Garanti kupon yeteneğinin nereden geldiği belli oldu o halde![]()
![]()
Ne bileyim hamsiyi kavağa çıkarırım demiştin ya ondan öyle yazdım. Yoksa aslında Aydın 1923'e gönül verdiğini hepimiz biliyoruz.
Niye la trabzonsporlu olmak kötü mü bak sekiztaşa da koydunuz işte mis gibi bak Ozan hala ağlıyor kaç gündür![]()
![]()
Niye la trabzonsporlu olmak kötü mü bak sekiztaşa da koydunuz işte mis gibi bak Ozan hala ağlıyor kaç gündür![]()
![]()
Yemedim de yiyeyim hadi,Omega 3 sonuçta![]()
Kesin kuponu yatmıştır.
Yahu sıkma canını hepimiz nalları diktik. Güzel insanlardık. Hem bak iyi oldu böyle. Ne diyor Yaşar Kemal üstat; " O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler.demirin tuncuna, insanın piçine kaldık...'' İnsanın piçi olma marjımızı minimize ediyoruz fena mı ?
Benim ki yatmadı Yiğit'inki yattı la![]()
Gerçekten yazık oldu abi.En çok da senin o müthiş kelleni almadan gittiğim için üzüldüm.
Her ne kadar rakip lobiniz olsa da komodo ejderlerini yalnız bırakmayın. Allahaısmarladık!