66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azizim sen uzak kalmışsın bu işlere forumdaki GSE'lerin çoğu başka takımlı misal;

Yiğit Can Kaplan: Fenerbahçe
Ayberk Çetin: Trabzonspor
Serdar Alp Poyraz: Beşiktaş
Özgür Aslan: Beşiktaş
Erman Türker: Fenerbahçe
Mehmet Arslaner: Beşiktaş
Katılmıyorum Uğur: Kasımpaşa
Arda ağabey: Gençlerbirliği

Uzuyor bu liste

Ben neden Trabzonluyum oğlum :D Serdar'dan iyi Bjkli olur ama bir dönem siyah bir dönem beyaz :D

Eril sistemin ve dilin karşısında entelektüel bir kardeşimiz öyle mi ? Hiç öyle gözükmüyordu. Vay anasını :D

Garanti kupon yeteneğinin nereden geldiği belli oldu o halde :D :D

Geçende ben Kadın Kokusu'nu yeni izledim diye bizi yerken Terminator'u yıllar önce seyrettiğini beyan etti. Saygı duydum,büyük bir festival filmcisi. Hörmetler,bundan sonra sinema konusunda tam yetklili kişidir.

Yapmayın beyler? :( Ben öldüm mü şimdi?
@Aslan Türkoğlu Allah rahmet eylesin sana güzel kardeşim.

Yahu sıkma canını hepimiz nalları diktik. Güzel insanlardık. Hem bak iyi oldu böyle. Ne diyor Yaşar Kemal üstat; " O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler.demirin tuncuna, insanın piçine kaldık...'' İnsanın piçi olma marjımızı minimize ediyoruz fena mı ?

Yahu sıkma canını hepimiz nalları diktik. Güzel insanlardık. Hem bak iyi oldu böyle. Ne diyor Yaşar Kemal üstat; " O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler.demirin tuncuna, insanın piçine kaldık...'' İnsanın piçi olma marjımızı minimize ediyoruz fena mı ?

Gerçekten yazık oldu abi. :( En çok da senin o müthiş kelleni almadan gittiğim için üzüldüm.

Her ne kadar rakip lobiniz olsa da komodo ejderlerini yalnız bırakmayın. Allahaısmarladık!

Gerçekten yazık oldu abi. :( En çok da senin o müthiş kelleni almadan gittiğim için üzüldüm.

Her ne kadar rakip lobiniz olsa da komodo ejderlerini yalnız bırakmayın. Allahaısmarladık!

Bundan sonra bol bol alırsın nasıl olsa tekrar tekrar ölecek değiliz. Eğlencesine kafa almaca oynarız.

Herkes birbirine takım yazıyor?

Bizim başımız kel mi beyler? :D

Benim bildiklerim

Serkan Şafak-Göztepe+ Fenerbahçe

Mehmet Arslaner-Beşiktaş

Emrah Yıldırım-Fenerbahçe

Aslan Türkoğlu- Bursaspor

Metehan Turan- Osmanlıspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt