- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
Ooo kavga kokusu alıyorum.Arda ağabeyin ifadesini almaya geldim![]()

Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo kavga kokusu alıyorum.Arda ağabeyin ifadesini almaya geldim![]()
Yarışmayı ben düzenliyorum, yanlış gelmişsin![]()
Komodinlik bozdu Mehmet'i olmadı yaramadı@Mehmet Arslaner abi komodo olduğundan beri yarışmaları kaçırıyorsun. Ne iş.![]()
Sen düzenbaz adam olsan yanlış gelmiş olurdumZatı alinize güvenim tamdır ağabey
Tiran, diktatör ve benzeri unsurları içinde barındırıyor olabilirsin ama dürüst adamsın vesselam
![]()
22. olunca hatırlatırım sana bu cümleyiSen düzenbaz adam olsan yanlış gelmiş olurdumZatı alinize güvenim tamdır ağabey
Tiran, diktatör ve benzeri unsurları içinde barındırıyor olabilirsin ama dürüst adamsın vesselam
![]()
Ozan irlandalı turist misali kendini aşacak bugün inanıyorumOoo kavga kokusu alıyorum.![]()
Tapatalk
Dürüst diktatör yoktur![]()
Boşver aşamaz o bugün yine. En azından sonuncu olmayacağımız kesinleşti. Yine nev-i şahsına münhasır bir şarkı bulur.Ozan irlandalı turist misali kendini aşacak bugün inanıyorum![]()
![]()
Boşver aşamaz o bugün yine. En azından sonuncu olmayacağımız kesinleşti. Yine nev-i şahsına münhasır bir şarkı bulur.
Tapatalk
Komodinlik bozdu Mehmet'i olmadı yaramadı![]()
![]()
Şarkımı gönderdim. Umarım bu seferde yine öncekiler gibi farklı dillerden yasaklılara takılmaz.![]()
Tapatalk
Komodo formasıyla çıktığı ilk yarışmada derece yaptı. Sen git kendi lobini karıştır bay mikser.![]()
Porsuklar diyorsun da son 5-6 yarışmadır belki daha fazla oldu tam hatırlamıyorum insan içine çıkacak sonuç alamıyorsunuz.Elbette buldumArtı hep söylerim misyon yarışmacısıyım ben. Ben size enteresan gelen şarkılarla katılırım ama porsuklar hep kazanır
Yine aynısı olacak
![]()
Puanları yolladım herkese başarılar