66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Porsuklar diyorsun da son 5-6 yarışmadır belki daha fazla oldu tam hatırlamıyorum insan içine çıkacak sonuç alamıyorsunuz.

Tapatalk

Hiç öyle duymadım, ezip geçiyormuş bizimkiler yine sizi :D 1 porsuk iki lobiye bedel olayı her zaman geçerli. Sayımız az ama gücümüz yüksek :D

Artık kedi lobisine bir 1.lik armağan etmek istiyorum. Yetti gari :D

Komodo formasıyla çıktığı ilk yarışmada derece yaptı. Sen git kendi lobini karıştır bay mikser. :D
Porsuk lobisi taş gibidir karışmaz kardeşim :D Ama mırnav ve komodinler her türlü tahriğe ve manipülasyona açık :D O yüzden onlarla uğraşmayı daha çok seviyorum :asd22:

Abi sen yokken rekor kırıldı yarışmada. :D

Eksik olmasınlar, playlist yayınlandıktan 3 dk sonra puan gönderen dostlarımız var. :asd22:

Sende ona istinaden mi yazdın :D Ahahahah. 1 saatten önce puan göndereni ihraç etmek lazım.

Bu sefer Arda ağabeye hitap eden bir şarkı ile katıldım kesin çok sevecek :D :D

Şarkı göndermeyi de mi öğrenemedin muhterem :D
Miirim tam gönderiyorum şarkıyı, bi geri dönüş yapıyorlar Tanzanca'sı yarışmış. Ben offical dışında pek şarkı seçmem. Korkuyorum artık şarkı gönderirken.
Hiç öyle duymadım, ezip geçiyormuş bizimkiler yine sizi :D 1 porsuk iki lobiye bedel olayı her zaman geçerli. Sayımız az ama gücümüz yüksek :D
Sizin sayınız çok olsa ne olur. Artık devir Komodo devri.

Tapatalk

hahahaha playlistten sonra ilk puanları ben göndermiştim assadasdfads :D prensibim şuydu 12 ve 10 puanı vereceğimi dinler gerisini dağıtırdım öylece ama bundan sonra efendi gibi dinleyip yollayacağım olay çıkıyo yoksa :D :D

Bildiğimiz şarkılar diye erkenden yolladık. Bu kadar olay olur mu arkadaş :D

Miirim tam gönderiyorum şarkıyı, bi geri dönüş yapıyorlar Tanzanca'sı yarışmış. Ben offical dışında pek şarkı seçmem. Korkuyorum artık şarkı gönderirken.

Sizin sayınız çok olsa ne olur. Artık devir Komodo devri.

Tapatalk

Elbette yeni lobiler de kendisini geliştirsin isteriz ama köklü lobilerle baş etmeniz zor :D Sayımız değil misyon ve vizyonumuz her daim yetiyor bu işleri yürütmeye :D

Baksana o kadar zamandır şarkı göndermeyi bile öğretememiş lobin sana azizim :D

Elbette yeni lobiler de kendisini geliştirsin isteriz ama köklü lobilerle baş etmeniz zor :D Sayımız değil misyon ve vizyonumuz her daim yetiyor bu işleri yürütmeye :D

Baksana o kadar zamandır şarkı göndermeyi bile öğretememiş lobin sana azizim :D
Yahu ne misyonu Ozan Bey. Bildiğin şike lobisi sizin oluşumunuz. Birinciler PM lerde belli oluyor artık.

Tapatalk

Adama içimizdeki İrlandalı muamelesi yaptın. Daha ne olsun Erman.

Tapatalk

Koyu Drogheda taraftarıyım zaten ben :D

droghedaunited-turkish-symbol-nationalturk.jpg

Öyle olsa sürekli kazanırdık değil mi ? Siz bizi mırnavlarla karıştırdınız herhalde :D
Daha geçenlerde King Crimson'ı babalar gibi şampiyonluk kürsüsüne taşıdım mariah değil carrey değil baldır bacak hiç değil King Crimson bu :D :D Ve bunu yaparken yarışma organizatörü kimmiş Eray ÖZTÜRK komodin beyefendisine sor bakayım ne cevap verecek :D

Öyle olsa sürekli kazanırdık değil mi ? Siz bizi mırnavlarla karıştırdınız herhalde :D
Al mırnavları vur pörsüklere işte. Onlar da siz de arada durum belli olmasın diye şikeye ara veriyorsunuz. Şu Erman'a üzülüyorum. Pis işlerinize alet ediyorsunuz pür-ü pak adamı.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt