- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Porsuklar diyorsun da son 5-6 yarışmadır belki daha fazla oldu tam hatırlamıyorum insan içine çıkacak sonuç alamıyorsunuz.![]()
Tapatalk
Hiç öyle duymadım, ezip geçiyormuş bizimkiler yine sizi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Porsuklar diyorsun da son 5-6 yarışmadır belki daha fazla oldu tam hatırlamıyorum insan içine çıkacak sonuç alamıyorsunuz.![]()
Tapatalk
Porsuk lobisi taş gibidir karışmaz kardeşimKomodo formasıyla çıktığı ilk yarışmada derece yaptı. Sen git kendi lobini karıştır bay mikser.![]()
BilmukabeleBana 12 verseydin bari şarkıyı dinlemeden
![]()
Abi sen yokken rekor kırıldı yarışmada.
Eksik olmasınlar, playlist yayınlandıktan 3 dk sonra puan gönderen dostlarımız var. :asd22:
Miirim tam gönderiyorum şarkıyı, bi geri dönüş yapıyorlar Tanzanca'sı yarışmış. Ben offical dışında pek şarkı seçmem. Korkuyorum artık şarkı gönderirken.Şarkı göndermeyi de mi öğrenemedin muhterem![]()
Sizin sayınız çok olsa ne olur. Artık devir Komodo devri.Hiç öyle duymadım, ezip geçiyormuş bizimkiler yine sizi1 porsuk iki lobiye bedel olayı her zaman geçerli. Sayımız az ama gücümüz yüksek
![]()
Hayrola Ozan bey ayran içtik ayrı mı düştük :38573: İnsan bir selam verirBu sefer Arda ağabeye hitap eden bir şarkı ile katıldım kesin çok sevecek![]()
![]()
Adama içimizdeki İrlandalı muamelesi yaptın. Daha ne olsun Erman.Hayrola Ozan bey ayran içtik ayrı mı düştük :38573: İnsan bir selam verir![]()
Miirim tam gönderiyorum şarkıyı, bi geri dönüş yapıyorlar Tanzanca'sı yarışmış. Ben offical dışında pek şarkı seçmem. Korkuyorum artık şarkı gönderirken.![]()
Sizin sayınız çok olsa ne olur. Artık devir Komodo devri.![]()
Tapatalk
Hayrola Ozan bey ayran içtik ayrı mı düştük :38573: İnsan bir selam verir![]()
Orası öyle de arada layk atıver bari kardeşim şüpheye düşmeyelimBizim aramızda selamın lafı mı olur porsuk yoldaş. Kalbimiz hep birbirimize selam ile dolu![]()
Yahu ne misyonu Ozan Bey. Bildiğin şike lobisi sizin oluşumunuz. Birinciler PM lerde belli oluyor artık.Elbette yeni lobiler de kendisini geliştirsin isteriz ama köklü lobilerle baş etmeniz zorSayımız değil misyon ve vizyonumuz her daim yetiyor bu işleri yürütmeye
Baksana o kadar zamandır şarkı göndermeyi bile öğretememiş lobin sana azizim![]()
Adama içimizdeki İrlandalı muamelesi yaptın. Daha ne olsun Erman.![]()
Tapatalk
Yahu ne misyonu Ozan Bey. Bildiğin şike lobisi sizin oluşumunuz. Birinciler PM lerde belli oluyor artık.![]()
Tapatalk
Daha geçenlerde King Crimson'ı babalar gibi şampiyonluk kürsüsüne taşıdım mariah değil carrey değil baldır bacak hiç değil King Crimson buÖyle olsa sürekli kazanırdık değil mi ? Siz bizi mırnavlarla karıştırdınız herhalde![]()
Al mırnavları vur pörsüklere işte. Onlar da siz de arada durum belli olmasın diye şikeye ara veriyorsunuz. Şu Erman'a üzülüyorum. Pis işlerinize alet ediyorsunuz pür-ü pak adamı.Öyle olsa sürekli kazanırdık değil mi ? Siz bizi mırnavlarla karıştırdınız herhalde![]()
Bilakis şikenin dibine vuran benim zatenAl mırnavları vur pörsüklere işte. Onlar da siz de arada durum belli olmasın diye şikeye ara veriyorsunuz. Şu Erman'a üzülüyorum. Pis işlerinize alet ediyorsunuz pür-ü pak adamı.![]()
Tapatalk