- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Bu iş tazminat davasına kadar gider o zaman.![]()
Dün iş yapar demiştin. Sana güvenip şampanya falan aldım. Onca masraf ettim, şampiyon olacağım diye.![]()
Şampanya yerine sen patlayacaksın anlaşılan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iş tazminat davasına kadar gider o zaman.![]()
Dün iş yapar demiştin. Sana güvenip şampanya falan aldım. Onca masraf ettim, şampiyon olacağım diye.![]()
Yalnız beyler, göndermeyenler bir an evvel listeyi dinleyip göndersinler puanlarını, kura çekimi, yorumları falan derken kaynamasın arada. Sonuçları da 21:00-21:30 gibi açıklarız, rakiplerimiz hakkında biraz konuştuktan sonra![]()
Göndermeyenler kim? Alacağım bir kelleye bakar göndermeleri.![]()
Aslan bizim lobiden ikimiz mi yarışıyoruz sadece?Göndermeyenler kim? Alacağım bir kelleye bakar göndermeleri.![]()
Avatarda özüne dönmüşsünİlk mesajda gönderenler ve göndermeyenler var
![]()
Aslan bizim lobiden ikimiz mi yarışıyoruz sadece?
Tapatalk
İyi iyi. Bir ara bana listeyi yazsana Aslan. Bazı yeni transferleri tanımıyorum. Pörsük, mırnav diye itham etmeyeyim adamları.Ayıpsın abi. Tam kadro olmasak da bu sefer kalabalığız.
Tuncay Van, Göktuğ Çakırlar, Tevfik Aksoy hepsi birer komodo ejderi evelallah.![]()
İyi iyi. Bir ara bana listeyi yazsana Aslan. Bazı yeni transferleri tanımıyorum. Pörsük, mırnav diye itham etmeyeyim adamları.![]()
Tapatalk
Evet. Bir offical başlık iyi olur.Yazarım abi. Hatta bi ara komodo ejderleri takip başlığı açalım.Resmi transferlerimizi, gidenleri, kovulanları falan kendi başlığımızda paylaşırız.
![]()
Listeyi yeni dinliyorum. Uykudan kalkali fazla olmadi. Saat 19'a yetisir.![]()