- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Abi sen neden 40 yaşına girmiyorsun bir türlü ? Bug falan mı var, hesaplamalarıma göre 1.5 yıldır 39 yaşındasın![]()
Buradan da ekmek çıkar. Burayı da takip etmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sen neden 40 yaşına girmiyorsun bir türlü ? Bug falan mı var, hesaplamalarıma göre 1.5 yıldır 39 yaşındasın![]()
Buradan da ekmek çıkar. Burayı da takip etmek lazım.
Teoman gibi beyefendi bir insanı bile yoldan çıkarmışsın @Erman Türker tebrik ediyorum. Sen eskiden böyle değildin, ne oldu sana böyle ? Tövbe estf bir şey olmuş sana.
Oooo Ozan bey hoşgeldin, 34 yaşına ne ara girdin ? Geçmiş doğum günün kutlu olsun, bildiğin dede olmuşsun... Bayramlarda hesabıma harçlık yollarsın artık![]()
Bilinçaltın hiç öyle demiyor ama. Mısırla mı kavga isteğini dışa vuruyorsun? Mısır, bir kavga itemidir.Yok yav canım mısır çekmişti![]()
Arda ağabey'e ayrıcalık tanındı sisteme doğum tarihi girmek yerine yaşını manuel giriyor ondandırAbi sen neden 40 yaşına girmiyorsun bir türlü ? Bug falan mı var, hesaplamalarıma göre 1.5 yıldır 39 yaşındasın![]()
Ooouuuvvv , çok ağır çook çok ağır ,, @B. Arda Aycan abi bu ithamlar karşısında tüm yarışma ahalisi cevabını ivedilikle mümkünse en sertinden bekliyorley:
En son Ünal Aysal'a botokslu deniyordu bu forumda tebrik ediyorum@B. Arda Aycan abi sana botokslu diyor bu Ozan ,,![]()
@B. Arda Aycan abi sana botokslu diyor bu Ozan ,,![]()
Beyler, tartışmayın direkt kavga edin. Böyle tadı çıkmıyor. Lütfen istirham ediyorum. Biz buraya güzel futbol izlemek için geldik.
Tapatalk
Bu forumda Arda ağabeye karşı kullanılan en hakaretamiz dil bu oldu kanımca. Hakikaten bu konu ile ilgili tepkisini merak ediyoruz. Mehmet Bey komodin olduktan sonra çok değişmiş galiba.
He ya hiç sormaBu forumda Arda ağabeye karşı kullanılan en hakaretamiz dil bu oldu kanımca. Hakikaten bu konu ile ilgili tepkisini merak ediyoruz. Mehmet Bey komodin olduktan sonra çok değişmiş galiba.
Beyler, tartışmayın direkt kavga edin. Böyle tadı çıkmıyor. Lütfen istirham ediyorum. Biz buraya güzel futbol izlemek için geldik.
Tapatalk
Muhterem, haklısın da Sabri gibi orta açanlar var. Bazen yan top yapmak da iyidir.Çok yan top yapıyorlar azizim.
Valla ben sistemde bir sıkıntı olabileceğini belirtmiştim ama sen direkt olarak Arda abi'nin güzel olduğu kadar yüce olan şahsını hedef almışsın, okurken utandım ne yapacağımı şaşırdım ve istemsiz masanın altına girdim. Ne etti gardaşım size Arda abi ?
@Burak Pakdemir başkan sen yapsana.![]()