66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teoman gibi beyefendi bir insanı bile yoldan çıkarmışsın @Erman Türker tebrik ediyorum. Sen eskiden böyle değildin, ne oldu sana böyle ? Tövbe estf bir şey olmuş sana.
ZVz2Ak.gif

Abi sen neden 40 yaşına girmiyorsun bir türlü ? Bug falan mı var, hesaplamalarıma göre 1.5 yıldır 39 yaşındasın :D

Ooouuuvvv , çok ağır çook çok ağır ,, B. Arda Aycan abi bu ithamlar karşısında tüm yarışma ahalisi cevabını ivedilikle mümkünse en sertinden bekliyor :oley:

Ooouuuvvv , çok ağır çook çok ağır ,, @B. Arda Aycan abi bu ithamlar karşısında tüm yarışma ahalisi cevabını ivedilikle mümkünse en sertinden bekliyor :oley:

Bu forumda Arda ağabeye karşı kullanılan en hakaretamiz dil bu oldu kanımca. Hakikaten bu konu ile ilgili tepkisini merak ediyoruz. Mehmet Bey komodin olduktan sonra çok değişmiş galiba.

Beyler, tartışmayın direkt kavga edin. Böyle tadı çıkmıyor. Lütfen istirham ediyorum. Biz buraya güzel futbol izlemek için geldik.

Tapatalk

Bu forumda Arda ağabeye karşı kullanılan en hakaretamiz dil bu oldu kanımca. Hakikaten bu konu ile ilgili tepkisini merak ediyoruz. Mehmet Bey komodin olduktan sonra çok değişmiş galiba.

Valla ben sistemde bir sıkıntı olabileceğini belirtmiştim ama sen direkt olarak Arda abi'nin güzel olduğu kadar yüce olan şahsını hedef almışsın, okurken utandım ne yapacağımı şaşırdım ve istemsiz masanın altına girdim. Ne etti gardaşım size Arda abi ?

He ya hiç sorma :D En son garip gureba bir yaratık koymuştu avatarına dedim ne yapıyorsun sen :D Senin eskiden babalar gibi Metin Oktay avatarın vardı ona niye dönmüyorsun diye damardan girdim de öyle kurtarabildim arkadaşı :D Yok heykel koyuyor yok hannibal barca bilmem ne vs... gidecek bir gün gaza gelip ters bir şey koyacak ihraç olacak sonra al başına belayı :D

Beyler, tartışmayın direkt kavga edin. Böyle tadı çıkmıyor. Lütfen istirham ediyorum. Biz buraya güzel futbol izlemek için geldik.

Tapatalk

37 mi ? Afedersiniz ama oha demek istiyorum, Eray bey siz hep 37 yaşında mıydınız? Şaka maka 37 yaşında olduğunu bilmiyordum, istersen direkt olarak amca diye hitap edebilirim.

Valla ben sistemde bir sıkıntı olabileceğini belirtmiştim ama sen direkt olarak Arda abi'nin güzel olduğu kadar yüce olan şahsını hedef almışsın, okurken utandım ne yapacağımı şaşırdım ve istemsiz masanın altına girdim. Ne etti gardaşım size Arda abi ?

Kıvraklığınız karşısında gözlerim kamaştı Mehmet Bey :D Sizi az çok tanıyoruz. Sizin Arda ağabey gibi güzel ve özel bir insana karşı aldığınız tutum, kullandığınız dil ve hakaretamiz sözler yüce Türk milletinin kalbinde derin yaralar açmıştır. Biz olaya müdahil olunca hemen tabanları yağladınız ama bu asimetrik psikolojik harekata izin vermeyiz. Sabrımızı sınamayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt