- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Vallahi kardeşim ilk defa gördüm hatunu Ayberk Çetin sağolsunNiye sen bilmiyon mu abicim. hergün izliyorsun. Sonra ona sor buna sor:asd22:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi kardeşim ilk defa gördüm hatunu Ayberk Çetin sağolsunNiye sen bilmiyon mu abicim. hergün izliyorsun. Sonra ona sor buna sor:asd22:
Evet guzel gayet dogasi, tavsiye ederim. Kisinev'deki yemyesil buyuk parklar da cok guzel. Tam sevgilinle vakit gecirilecek yer.![]()
Vay be o kadar belli oldu muYol yapıyor,bal gibi de çıkıyor. Yani sana alttan alta başka resim yok mu demek istiyor (bence).
Vallahi kardeşim ilk defa gördüm hatunu Ayberk Çetin sağolsun![]()
Sen baya kaşınıyorsun bu aralar da du bakalım hayırlısı
![]()
Görün bunları görünMoldova'ya gittim ama pek doğası ile ilgilenemedim, mutlaka dediğin gibidir bir daha gidersem bakayım bir nasılmış![]()
Vallahi kardeşim ilk defa gördüm hatunu @Ayberk Çetin sağolsun![]()
Sen baya kaşınıyorsun bu aralar da du bakalım hayırlısı
![]()
Moldova'ya gittim ama pek doğası ile ilgilenemedim, mutlaka dediğin gibidir bir daha gidersem bakayım bir nasılmış![]()
Güzel taymışPaige Turnah iyi bir taydir. Onuda bir gör abi. İngiliz tayi oluyor![]()
Testesteron seviyesi aşırı noktalara ulaştı, biraz sakinleşmekte fayda var. Erman'ın sağı solu belli olmaz.
Güzel taymışMasaüstü yaptım kardeşim allah razı olsun
![]()
Masa üstü yapmış hakikaten :
Uzun süredir sakladığım bir şarkı ile gireceğim.
Umarım boşuna saklamamışımdır.
Yok la torrent linki istedim senden öyle mi yazmışımSen bana az önce özel mesaj atıp başka bildiğin karı ismi var mı demedin mi ? Raporladım mesajını bilesin.
Evet bazen sağ bazen sol doğrudurTestesteron seviyesi aşırı noktalara ulaştı, biraz sakinleşmekte fayda var. Erman'ın sağı solu belli olmaz.
Duralım derim, adam koskoca teknik ekip... Siteyi çok başka boyutlara taşıyabilecek kudrete sahip, arada bizde heder olmayalım.
Abi benim puan kayıplarda hala :asd22: 10 puanı alamadık bi türlü @B. Arda Aycan