Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.239
- 16.244
- 1.578
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erokspor doğru seçim olmuş takımda 5-6 siyahi oyuncu var atletik bir takım Erokspor, Berat full oynayıp fiziğini geliştirirse önemli bir rotasyon oyuncusu olarak döner
derken çıkardı 2. yarıya başlarken iyi oynamasına rağmen , geri çağırmamız lazımiyi oynuyor baya şuana kadar ama osman özükoylu bugüne kadar çevresi sayesinde sürekli takım çalıştıran bir herif futbolu çok bilmez.İlk yedek kaldığı maç geri çağırmak lazım o sebeple
Bu Osman denen herif zaten hoca moca degil cok geçmeden kovulur ,iyi hocası olan takıma gönderilmeli boyle çocuklarderken çıkardı 2. yarıya başlarken iyi oynamasına rağmen , geri çağırmamız lazım
Osman özköylü hocası. İkinci yarı ADS resital sundu. Beratın çıkması etkili oldu mu bilmiyorum ama ikinci yarı erokspor çok kötüydü, 2 gol yediler. Kart topçu çok fazla eroksporda ve bir maçta da olsa gördüğüm şey genç bir topçuya bu rakımda yer yok.Hocası kesin fenerli şu değişikliğin başka açıklaması yok.
Pas vermediler nedense bir çok pozisyonda bozuldu ama oyundan düşmedi.Kenardaki rahatlığı yoktu.Topların çoğuyla derin oyun kurucu gibi buluşmuş. Maçı izlemedim ama forvet arkasından ziyade 8 numara gibi geldi bu videoda bana…