#67 Eray İşcan

Allah yardimcisi olsun Eray'in, umarim hatali bir gol yemez. Bundan fazlasini beklemiyorum.

her kişinin ayağına hayatında böyle büyük, büyülü bir fırsat gelmez.

farkındadır bu şansın. umarım iyi konsantre olabilir ve alayımızı şaşırtır.

Allah yardımcısı olsun.

Evet Eray Efendi,

Aylık 2500 lira maaştan 150-200 bin lira maaş seviyelerine yükselmek ellerinde. Şu 2 maçta da hatasız oyna köşeyi dön. Bizi düşünmüyorsan bile kendini düşün :)

Maç kurtarmak büyük kalecilerin yaptığı bir iş,maç kaybettirme yeter dostum,Allah utandırmasın...

kimsa ekstra işler yapmasını beklemiyor. hata yapmasın yeter. 2 maç hatasız oynayıp , maaşını 100 katına çıkarıp Galatasaray'ın 2.kalecisi olmak elinde şu anda.. Ufuk ve Aykut'un gideceklerini düşünürsek.

Açıkçası hiç güvenmiyorum. Umarım yüzümü kara çıkarırsın.

ilk 15 dk tıstım ama 2 golü önledi helal olsun inş. heyecanını yenmiştir

Yok abi.. Yok..

Kaleci'likle alakası yok gibi görünüyor. Dışırdan baksan malzemeci falan dersin.

is düsmedi, zaten böyle olmasi bekleniyordu. 1 topu iyi cikardi ama cok güven vermedi, ilk devre 2-3 kez zor duruma soktu takimi.

Eray'a bir pozisyon hariç hiç iş düşmedi. Kaleciden korktuk ama gol bile atamadık.

Aman aman diyeceğimiz 2 net pozisyondan biri gol oldu diğeri direğe çarptı .

iyi bir görüntü vermemiş?

ne yapacaktı melo nun yerine geçip kademeyemi girecekti yada golmü atacak. ne bekliyorsunuz acaba. muslera olsa farklı birşeymi olacaktı yani bugün.

Karşı karşıya iyi çıktı bir yerde. Kapı gibi de fiziği var bir yerde dağ gibi yükseldi aldı topu resmen. Bence 2-3 seneye kalecimiz olur,olmalı hatta

Geri
Üst Alt