#67 Eray İşcan

İyi bari 1 tane kurtardı şansa mansa ya şimdi onun kaymağını yer 1 yıl boyunca. Kalecilik namına hiçbir artısı yok.

Gerçekten komiksiniz bir top tuttu diye övenler var adam aşırı rezil ileri çıkıp topu almaktan aciz adam bir aşırtma vuruşa elini kaldırdı diye maçın kahramanımı olacak bu adamdan bize kaleci olmaz .

Dün yine bir pozisyon'da iyi cikartti topu. Zaten ondan bir sey beklemek yanlis, ama olumlu seyleri de gecmemek lazim.

Dün yine bir pozisyon'da iyi cikartti topu. Zaten ondan bir sey beklemek yanlis, ama olumlu seyleri de gecmemek lazim.

Belki inanmayacaksin ama su yerinde duran saat bugun iki kez dogru zamani gosterecek.

clock.png

alt yapıdan çıkan oyuncularımız kötü olsa bile destegi hakediyor dün 1 puan aldıysak bunu eraya borçluyuz.

ikinci nezihi olur bu gidisle, yillaraca yedek kalir sonra kaleci antrenörü olarak geri gelir.

Kalecilik yapmasın. Tavsiyem Yetenekleri doğrultusunda asgari ücretle işe başlasın. Maşallah aslan gibi tuttuğunu koparır. Hem belli olmaz kariyer bile yapabilir.

alt yapıdan çıkan oyuncularımız kötü olsa bile destegi hakediyor dün 1 puan aldıysak bunu eraya borçluyuz.
bu nasil bir mantik alt yapidan cikan oyuncular kötüyse bile destegi hak ediyomus kötü olan kim olursa olsun elstirilir dün o kurtardigi pozisyondada bence gene erken yatti cok olagan üstü bir kurtaris degil

bu nasil bir mantik alt yapidan cikan oyuncular kötüyse bile destegi hak ediyomus kötü olan kim olursa olsun elstirilir dün o kurtardigi pozisyondada bence gene erken yatti cok olagan üstü bir kurtaris degil

dany ambramat gibi yabancıları görünce alt yapıdan gelen oyunculara biraz daha toleranslı davranıyorum kötü olursa tabii eleştirilir yıllarca üstüne hiç bir şey koymayan aydını eleştirdiğimiz gibi ama eray için vakit henüz cok erken bence.

dany ambramat gibi yabancıları görünce alt yapıdan gelen oyunculara biraz daha toleranslı davranıyorum kötü olursa tabii eleştirilir yıllarca üstüne hiç bir şey koymayan aydını eleştirdiğimiz gibi ama eray için vakit henüz cok erken bence.

Hakim olsam cocugun ismini katlettigin icin sana alti ay verirdim.

Cuma gunu kaleye gecerse gorursunuz :DD

Seni kalede gördüğüm zaman en kral korku filmini izlemişten beter oluyorum.

Mancini sildi Eray'ı 4 maçtır kadroya almıyor.Anladı ne olduğunu.

Kiralık gitmeli devre arasında 1.5 senelik tıpkı fenerin Ertuğrul'da yaptığı gibi.Bence 2-3 takım ister.Eğer yeteneği varsa orada oynasın ve pişsin.

hic abartmiyorum ama bu adam bank asya'da bile zor oynar. bugün oynayan balikesir'in normalde 3.kalecisiyidi.

ptt 1.ligde bile tek mac yapmis, onuda gecen hafta yapmis ve eray'dan falan kat kat iyi göründü.

zaten futbola cok gec baslamis eray. bence kendine yeni bir meslek bulsun. ufuk ve aykut kadar oynar mi acaba diyorduk ama yok..

güvenip 2.kaleci yapanlara selam olsun.

Geri
Üst Alt