#67 Eray İşcan

doktorum 6 sene tıp okudum 4 sene uzmanlık bu kova benim bir ömür göremeyeceğim parayı bir senede kazanacak. yazıklar olsun.

doktorum 6 sene tıp okudum 4 sene uzmanlık bu kova benim bir ömür göremeyeceğim parayı bir senede kazanacak. yazıklar olsun.

Zamanında Galatasaray alt yapısına yazılmak lazımdı. Birazda şans varsa yeteneğe lüzum yok. Sabri, eray vs. Yetenek var ama parama bakarım gerisi tın ise emreç aydın vs olabilirdik.

Tepetaklak

Bu adam ruhsuz kaleci olmaz bundan hırs yok

Hesap Makinesi

Gözümü her kapattığımda Bale den frikikten yediği aşırtma gol geliyor aklıma. Dünyada bence bu kapasitede başka bir oyuncu yok. Ha bir de ufuk bilge ceylan vardı bize her maçı 1-0 geride başlatıp 8.olduğumuz sezonun mimarlarından.

Senden daha kötü yerli kaleciler varsa derhal köfteci falan acmalari lazim. Su adamin Galatasaray'da olup 700 bin TL kazanmasi nedir?

adalet mi bu ya

şunun gibi adamlar para kazanıyo

Oyuncu bitirmek için birebirsiniz. Bu ortamda iyi oyuncu da yapamaz, kötü oyuncu da...

Hazırlık maçı, geçtim hatalı gol yiyemez mi bir kaleci?

Onun kaleciliği tartışılır da sizin taraftarlığınız ne olacak?

---

Korkarım Bruma'yı da aynı son bekliyor.

Oyuncu bitirmek için birebirsiniz. Bu ortamda iyi oyuncu da yapamaz, kötü oyuncu da...

Hazırlık maçı, geçtim hatalı gol yiyemez mi bir kaleci?

Onun kaleciliği tartışılır da sizin taraftarlığınız ne olacak?

---

Korkarım Bruma'yı da aynı son bekliyor.

1-2 hatalı gol yer anlarım da bir adamın yediği bütün goller de hatalı olunca insanın çıldırası geliyor . Frikikten aşırtma yiyen bir kaleci daha neleri yemez . Erayda kaleci ışığı yok . O güveni vermiyor bize .

Geri
Üst Alt