#67 Eray İşcan

B9BqApwIAAEaZ0m.jpg

balçova kaleci ptt liginde rahat oynar eray da bölgesel amatör lig de yıllık maç başları hariç 400.000 euro alıyor bu adam yazık birde twett atıyor sabır diye paraları alırkende sabır diyomu acaba

Bu adam için bir zamanlar taraftar mail kampanyasi yapmak istiyordu 12 bin ytl alıyor yıllık diye vay arkadas

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orkun Uşak bile bundan iyi.. Tarihimizin en kötü kalecisi.

Maclara kalecisiz baslasak bundan daha verimli olur. En azindan rakip oyuncular korkar "ya bos kaleye atamazsam" diye. Bu odunun kalede durdugu sürece en mal futbolcuya bile gol attirir.

Maclara kalecisiz baslasak bundan daha verimli olur. En azindan rakip oyuncular korkar "ya bos kaleye atamazsam" diye. Bu odunun kalede durdugu sürece en mal futbolcuya bile gol attirir.
boş kale psikolojisi gerçekten mantıklı çünkü söz konusu eray

Gesendet von meinem HTC One_M8

bu adam gerçekten kaleci olmak için doğmamış ama çok insafsız yorumlar var burda

La adam bu sene 24 oluyormus, bende hala 20-21 falan zannetdim bunu :D

Bu adama verilen parayla 400 öğrenci okutun en azından doktor mühendis falan yetiştirirsiniz memlekete :D

Bunun futboldan para kazanmasi skandaldir. Buna verilen paralara yazik gunahtir. Kuluple iliskisi derhal kesilmelidir.

Milli Piyango idaresinin reklam yüzü olacak şans var adamda, bu kadar yeteneksiz olduğu halde Galatasaray kalesini koruyor üstüne üstlük milyonları götürüyor.

Bence eray'da ters mantik yapalim. Kac gol yedigini degil, kac top tuttugunu sayalim.

Bu forma altında Zapata'dan kötüsünü göremezdim diyordum zamanında ama sağ olsun beni yanılttı ! :livid:

şaşırdığım nokta
adamın ayağı kaleci için iyi
stoperdemi denesek acaba?

İbretlik bir adam. "Sıfır yetenekle nasıl ünlü ve ya milyoner olabilirsiniz?" diye bir belgesel ya da kitap yazsalar kurgusu tamamen Eray'ın hayatı üzerinden yapılabilir.

Geri
Üst Alt