#67 Eray İşcan

CGXJBuYUIAAyb8b.jpg

utanmiyorda adam. hangi yüzle o elleri kaldiriyorsun yeteneksiz

sana guvenimiz sonsuz
adamin basharfi karakterde kardesim
yeterki GSde oldugunun farkinda ol
#eraydostlari

Herkes zaten gerekli açıklamalarda bulunmuş zaten söylenecek bişeyde yok.Yanlışlıkla kaleci olmuş bu kadar.

Gönderilmiş diyorlar ne kadar doğru bilemem, belli sayıda maça çılamadığı için sözleşme gereği fesih hakkı doğmuş kulübe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kalecilikten önce inşaatta ameleymiş.Bunu aşağılamak için söylemiyorum,futbola da 15 yaşında başlamış bundan ne köy olur ne kasaba.

Premier lige gidince anlarsiniz degerini. Cocukta potansiyel var ama bizim taraftarda sabir yok. Yarim sezon sans verilse muslerayi keser. Kalecilikten anlamayan adamlar burda Eray'i elestiriyor.

Premier lige gidince anlarsiniz degerini. Cocukta potansiyel var ama bizim taraftarda sabir yok. Yarim sezon sans verilse muslerayi keser. Kalecilikten anlamayan adamlar burda Eray'i elestiriyor.

Yarım sezon değil, birkaç maç şans verilmesi yetti ibretlik goller yemesi için...

Gönderilmiş diyorlar ne kadar doğru bilemem, belli sayıda maça çılamadığı için sözleşme gereği fesih hakkı doğmuş kulübe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Klube değil oyuncuya doğuyor fesih hakkı, peki fesih eder mi hayır bizde aldığı parayı uzayda bile alamaz.

Son düzenleme:
ulan 17 sene okudum zar zor iş buldum ne pazarım var ne gündüzüm gecem bu adamdan az kazanıyorum ya adaletin bumu dünya manavın yanına versem karpuz tutmaya adam cırak olarak almaz herif bizde kalecilik yapıyor

Erayı öven bir adamın ironi yapmadığını nasıl düşünebiliyorsunuz hayret :D
Galatasaray tarihinin en kötü oyuncusu bana göre tarıkla birlikte

Geri
Üst Alt