#67 Eray İşcan

Sen Mehmet Bölükbaşından,Volkandan,Hayrettinden bile kötü kalecisin.
Onlar güzel insanlardı.Tebessüm ettiriyorlar.Efendi gibi de gittiler

Ama sen jipinle Florya'ya dalıcak çapta bi adamsın.
Selçuk'un kazandığına laf eden arkadaşları biraz da bunun başlığına davet ediyorum.
Bu yağmurda sabahım köründe şemsiye, mendil satmak zorunda olan insanlar varken bir sürü anne baba çocuğuna süt almak için gece gündüz çalışırken sen hiçbir halta yaramadan zengin oldun.Ama kazandığında milyonların gözü var haberin ola.Helal ediyor muyuz o da tartışılır.Seninle sözleşmeye yapana da bi kaç laf etmek isterdim ama onu başkalarına bırakıyorum..

Terim sözleşme uzattırabilir bununla, zamanında karabükspora gidiyordu son anda terim engellemişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Semih Demirağ sur Twitter : "Eray'ı artık boyle paylaşacaklar galiba https://t.co/8taemzBtbT"

DTQdNs0WsAI9huF

dünyanin en sansli insani. 1 milyon tl aliyor yillik, helal valla. okuyup adam olsa okadar parayi kazanamazdi

yedek kaleciye bu kadar kil olunan garip bir kulupte forma giyen arslan kardesimiz

Eskisi gibi kalede emanet gibi durmuyor sanki ha ne dersiniz?

kariyerinde 5 maça fln çıkmış bir kaleci için hayli iyi

Alt yapıdan çıktı ayağına bunca senedir bakıldığı kafi. Sene sonu gönderilmesi gerek ama Terim varken zor.

Kontrati kesinlikle UZATILMAMALI.

Hocamin muhim dokunuslari kerolar uzerinde bile tesirini gosteriyor.

Tafarell effect

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Bisiler olmus buna

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hagi'nin takimina oynadigimiz mactan sonra da yazmistim

Kaleciligi Muslera'nin Yanina yaklasamaz ama topu oyuna sokmada Muslera'dan daha iyi,rakibe veya taca yollamiyor topu

Geri
Üst Alt