#67 Eray İşcan

Fatih hocanın bize attığı kazıklardan birtanesi de bu kaleci konusu.. Sen git sakat aykutu takıma al.. falan fişman..

3 yedek kaleciyi toplasan 1 adam çıkmaz. Aykut hadi idarelik 2-3 maçlığına fena olmazdıda adam en son forma giydiğinde orta sahamızın maestrosu Mustafa Sarptı anasını satıyım..

Aykut oynayacağına Eray oynasın.Aykut ile bu iş yürümüyo 10 yıldır gördüğümüz üzere.

Aykut oynayacağına Eray oynasın.Aykut ile bu iş yürümüyo 10 yıldır gördüğümüz üzere.

Antalya maçında berbattı Eray. Hele bi pozisyon vardı sektirdi Diarra gol atacaktı 2.yarıydı hatta çıldırmıştım. Şimdi düşünüyorumda Pirlo,Vidal,Tevez,Ronaldo,Bale,İsco gibi adamlara karşı Eray :( Öldük biz bittik

Kopenhag Fener maçları:(

ImageThumbnail2.aspx

ya diyorum da neden fener de okadar kaleci cikiyor bizde de bir tane yarisi bile etmiyen adam ?

Hadi evlat yap bir güzellik.Sen bu iki macin kahramani ol ,bu taraftar sabri abin de oldugu gibi on sene kötü oynasan bile sesini cikartmaz.

Aylık 2.500 lira alan adam Şampiyonlar Ligi'nde falan kahraman olursa ne sükse olur.

Eğer iki maçta da Eray oynarsa toplam en az 4-5 gol yeriz. 4 iyimser oldu, 5 diyelim ona.

aferin size destek olcağınıza dalga geçin durum ortada eleştirinin kimseye faydası yok.

Şuana kadar ki izlediğim maçları baz alarak Eray'dan fazla bir beklentim yok. Tutulacak topları tutuyor, ekstra topları içeri alıyor. Zaten bunu yapıp, saçma sapan goller yemediği sürece benım için geçerli bir performanstır.

Antalya karşısında eli ayağı titreyen adam CL ve Fener maçında ne yapar düşünmek bile istemiyorum.

Kesinlikle Aykut oynamalı.

Geri
Üst Alt