#67 Eray İşcan

ulan adam 12 yasinda futbolla baslami 16 yasinda kaleci olmaya karar vermis ... daha siz kova diyorsunuz adama ..

akraba torpiliyle GS'a girip yedek kaleci olmustur .. ardindan sozlesmesi biterken menajer/yonetim vaastasiyle 150.000 tl den maasi 800.000 euro ya cikarilmistir

alin size hayat hikayesi

ulan adam 12 yasinda futbolla baslami 16 yasinda kaleci olmaya karar vermis ... daha siz kova diyorsunuz adama ..

akraba torpiliyle GS'a girip yedek kaleci olmustur .. ardindan sozlesmesi biterken menajer/yonetim vaastasiyle 150.000 tl den maasi 800.000 euro ya cikarilmistir

alin size hayat hikayesi

Aynen öyledir. Türkiye'de tanıdığın varsa topçusun. Gerçi Eray topçu bile değil ya neyse.

macin 2ci yarisinda bir top cikarti ama yani :)
sans mans ama cikarti sonucda :D

iki tane yedek kalecimiz var ikisi de daha nerde duracakları hakkında fikir sahibi değiller trajikomik bir durum

alin size hayat hikayesi

O 4 yil içinde neymiş bu herifte kaleci olmuş.

Eray'dan forvet de olmaz orta saha da olmaz defans da olmaz kaleci hiç olmaz bunu gördük. Adamın fizik 10 numara onda bir şey yok. Ama o fiziğe rağmen frikiklerden aşırtma gol yiyor , yandaki topa uçamıyor falan filan inter milan.

Eray'dan güzel bir kale direği olur bence.

topa uçamıyor falan filan inter milan.
emoticon-suspicious.gif

En çok neye yanıyorum biliyor musunuz? Bu adam Santiago Bernabeu gibi efsane bir statta maça çıkma şerefine ulaştı. Üstelik Şampiyonlar ligi maçına. :(

Bazı insanlar doğuştan şanslı. Yetenek olmasa da bi yerlere geliyorlar.

En çok neye yanıyorum biliyor musunuz? Bu adam Santiago Bernabeu gibi efsane bir statta maça çıkma şerefine ulaştı. Üstelik Şampiyonlar ligi maçına. :(

Bazı insanlar doğuştan şanslı. Yetenek olmasa da bi yerlere geliyorlar.

Bale'dan yediği golle ömür boyu övünür. Bi baktım top üstüme geliyor Aman Tanrım didim !

Emir Sato ile Hayri Cund aynı kişiler galiba. İkisine de ban verilmesi lazım. Adamların yorumları bile aynı ya.

bu adamla sözleşme imzalayan zat büyük başgan sayılıyordu 2-3 ay öncesine kadar. bu ülke garip ülke bu taraftar ilginç taraftar.

Şu adama verilen paralar yazık günahtır ya.
Hangi kafayla maaşına zam yapılır ? Cidden kafayı yememek elde değil.

pozisyon alamıyo gelen topa oryante olamıyo çok ama çok kötü...Kaleye çekilen her şuta uzak kalıyo top ortayada gelse çünkü pozisyon alma diye bişeyden haberi yok buna rağmen hamle yapıp müdahale etmesi gerekiyo bu seferde oryantasyonu zayıf olduğu için oryante olamıyo sonuçta Balenin ortaya gelen şutu gol oluyo dünkü kafa vuruşu ortadanda gitse gol oluyo

Geri
Üst Alt