67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
freddie-mercury-at-wembley.jpg

Tüm zamanların en iyi frontmani bu herif.

Onunla ilgili anımı da anlatayım :D

D&R'dayım öyle dvd kayıtlarına bakıyorum,üniversite yılları. Genciz tabii iç kıpır kıpır çılgın atıyoruz,rock müzik bağımlısıyız :D Neyse orada kızın biri "aradığınız birşey varsa yardımcı olayım" dedi, ben de işte Queen'in 1981 Montreal kaydını arıyorum da bulamadım diyorum,kız da "öyle mi ben de çok severim Queen'i" derken hafif sohbet etmeye başladık,nerelisin nerde okuyorsun vb. o arada kız da araştırıyor falan, ben Wembley 86 dvd'sini elime aldım. O arada muhtemelen bizim şu anki yaşlarımızda dallamanın teki aradan bir çıktı "Bu konseri izlemeyeceksin,yaşayacaksın,müthiş bir olay,en manyak konserleridir" derken muhabbet kaynadı tabii. Ulan sanki biz bilmiyoruz, birader o gün herkesin Queenci olacağı tuttu :D
Sonuç? :D

Aga açıklanmıyorsa yatalım yav uykum geldi :D

Acun programı gibi :D dındındındındındın

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın transferlerine döndü olay,bir türlü açıklanmıyor.

Film çakıyım bari Ayberk Çetin Abyss'i izleyeceğim, izleyip izlemediğimi çıkaramadım umarım daha önce izlememişimdir.

Film çakıyım bari @Ayberk Çetin Abyss'i izleyeceğim, izleyip izlemediğimi çıkaramadım umarım daha önce izlememişimdir.

Senin film izleme işi de deneyselliğe dönüştü :D Uzundur ama güzeldir başla tabii şimdiden. Dönüşte buralarda olurum,bu sıralar sabahlamayı adet haline getirdim (yine) :D

Son düzenleme:
Yavastan toplanin millet 15 dakikaya acikliyorum.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Film izleyeceklere de onerim. Chappie, focus, san andreas fayi

Bu arada davsanimin da selami var

Yavastan toplanin millet 15 dakikaya acikliyorum.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarışma benim ve Can Büyük'ün çabaları sonucu yapıldı. Yarışmayı Emrah düzenledi. Likeleri toplayarak kaymağını da sen yiyeceksin seni gidi köftehor seni. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt