- 26 Eylül 2012
- 118.934
- 67.274
- 4.818
Abi senden de puan çıkmamış banaAdam 8 almış 12'yi arıyorEskilerin bu durumu özetleyebilecek çok güzel bir deyimi var da neyse şimdi
![]()

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi senden de puan çıkmamış banaAdam 8 almış 12'yi arıyorEskilerin bu durumu özetleyebilecek çok güzel bir deyimi var da neyse şimdi
![]()
O son kuponu yapmayacaktım :38573:Senin düzenlediğin yarışmalarda büyük avatar ödülü olmuyor, 175x175 avatar ödüllü yarışmalar yalnızca Emrah'ın düzenlediği yarışmalarda oluyor ve yalnızca kürsü başarısı gösteren katılımcılar bu ödüle layık görülüyor, bu sebeple senin düzenlediğin bir yarışma da kürsüye çıkmamın bana avatar büyümesi anlamında bir katkısı olmuyor.
Erman ne oldu yine sana tövbe estf, Bilal obsesyonu ile karşı karşıya kalmış olabilirsin![]()
Evgeny Grinko - Valse kiminse helal olsun, ezecekler güzelim sanat eserini ama olsun.
Canım şu an %100 şeker ilavesiz üzüm vişne karışımı meyve suyu içmek istiyor nedenini bilmiyorum.
Güzelim şarkım harcandı abi harbiden![]()
Adam 8 almış 12'yi arıyorEskilerin bu durumu özetleyebilecek çok güzel bir deyimi var da neyse şimdi
![]()
Gün, ulu Ejderlerin günü yoldaş.Beyler bu arada şu an mobildeyim. O yüzden likelerinizi yarın bol bol vereceğim merak etmeyin.
Eray abi de derece yaparsa gün komodoların günü olur.
Canım şu an %100 şeker ilavesiz üzüm vişne karışımı meyve suyu içmek istiyor nedenini bilmiyorum.
Gecenin bu vaktinde bu postu atabilecek başka bir adam yok zaten forumdaCanım şu an %100 şeker ilavesiz üzüm vişne karışımı meyve suyu içmek istiyor nedenini bilmiyorum.
Sıralama pek umduğun gibi değil ondan heralde abi![]()
Ben olsam 12 puanı şu şarkıya verirdim
Kemal Bulur - Christina Perri - A Thousand Years