- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Bu ne la o kadar tahmin yapılmış şarkımı zikreden olmamış... Katılmadım mı acaba yarışmaya 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
No sir
:yoji:
O halde bence de Murat'ınLove Bites o zaman Murat' ındır![]()
Bu ne la o kadar tahmin yapılmış şarkımı zikreden olmamış... Katılmadım mı acaba yarışmaya![]()
No sir
:yoji:
Yav dışarı çıkmıştım 1-2 saatliğine döndüm ama kaçırmışım@Erman Türker bu arada tepki vermediğin için 3 ve 4. kuponu paylaşmadım, 4 kupondan 2'si tutacak gibisen ne bahtsız bir adamsın yahu tutan kuponlara oynayamadın gitti
![]()
Evgeny Grinko - Valse kiminse helal olsun, ezecekler güzelim sanat eserini ama olsun.
Bencee Ayberk'in o şarkıHangisi kimindir pek bilemiyorum lakin Def Leppard - Love Bites @Ayberk Çetin ondan eminim![]()
Değilim diyor yoksa senin de mi değil?Bencee Ayberk'in o şarkı
Evgeny Grinko - Valse kiminse helal olsun, ezecekler güzelim sanat eserini ama olsun.
Belkide katılmadın ,,Bu ne la o kadar tahmin yapılmış şarkımı zikreden olmamış... Katılmadım mı acaba yarışmaya![]()
Erman Türker Bak görüyorsun değil mi ? Dost bildiklerimiz kafayı yedirecekBelkide katılmadın ,,
katıldığını sanıyorsun ama katılan sen değilsin ,,
katılan kişi ile sen aynı kişisin ama sen sen değilsin aslında
Dur zaten şizofren mi oldum acaba diyordu son dönemde sen de iyice tuz biber ektin yaniBelkide katılmadın ,,
katıldığını sanıyorsun ama katılan sen değilsin ,,
katılan kişi ile sen aynı kişisin ama sen sen değilsin aslında
O kupon tutarsa kafayı yerim ben de yemin ediyorum
Ben de onu dedim zaten yazdığımı oku@Erman Türker Bak görüyorsun değil mi ? Dost bildiklerimiz kafayı yedirecek![]()