67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
68'i şahsınız, 69'u şahsımın yapması konusunda mutabakata varmıştık diye hatırlıyorum sn. Türker.
Son yarışmada şampiyonluk yaşadıktan sonra bunun şerefine 2 kere üst üste yarışma yapacağınız konusunda mütabakata varmıştık diye hatırlıyorum sn. Türkoğlu.

Son düzenleme:
Ben şehir dışında seyahatteyken yarışma olmaz Sn. Türker ve Sn. Türkoğlu, dağılabilirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ciddi söylüyorum bir adet sanat eseri var elimde ama bir kesimden hayatta oy almaz. Onlardan oy çıkmazsa da çok fena harcanır. Sırf o yüzden katılmam herhalde onunla olursa.

Ne zaman Aslan Türkoğlu burda, yarışma var. Ne zaman Aslan Türkoğlu burda değil, yarışma da yok.

Bayram sonuna kalır benden söylemesi.. Olurda şaşırtırsanız Haber verin lütfen :)

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. 65 ve 67. yarışmanın ödül puanları eklendi. Diğer hangi yarışmalar kaldı? Puanları eklenmeyen? Hazır Emrah'ı bayram zamanı yakalamışken söyleyelim hallediversin. Yoksa önümüzdeki bayrama kalır. :D

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. 65 ve 67. yarışmanın ödül puanları eklendi. Diğer hangi yarışmalar kaldı? Puanları eklenmeyen? Hazır Emrah'ı bayram zamanı yakalamışken söyleyelim hallediversin. Yoksa önümüzdeki bayrama kalır. :D

Yeni yarişma yapsaydin iyi olurdu. Üşüyoruz burda

Benim 4 1. ligim olduguna göre 60 puanim olmasi lazim başgan 50 yaziyor. Emrah çalişiyor ama çaliyor gibi.:oley:

Aynı hesapla benim sadece birinciliklerden 120 puan olması lazım :D

Sen biliyorsundur da bilmeyenler için söyleyelim puan uygulaması daha sonradan başladı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt