67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de bir 15 puanim eksik.Hangi yarisma bilmiyorum.

Tekrar kontrol edeceğim zaten kimsenin puanı bizde kalmaz :D

Bir insan 8 defa ikinci olabilir mi ya?

İnsan gerçekten hayret ediyor. :D

Olm benim yapmadığım yarışmaların hiç birinde ödül verdirmediniz mi siz :D Buraya göre adamın 100 puanı falan var.Hall of fame'den kontrol et bi sen 33.yarışmadan başlayarak.

https://www.gscimbom.com/forum/f121-yarismalar-forumu/gsc-yarisma-puanlari-112481/

Senin iş yaptığın mı vardı son zamanlar güzel kardeşim? Tüm yaz şehirdışındayım deyip durdun. :D Diğer adminlerin de taktığı yok yarışmayı. Benim helalim olan ödüllleri bile 1 ay sonra verdin neredeyse. :D Şimdi utanmadan hesap soruyorsun.

Senin iş yaptığın mı vardı son zamanlar güzel kardeşim? Tüm yaz şehirdışındayım deyip durdun. :D Diğer adminlerin de taktığı yok yarışmayı. Benim helalim olan ödüllleri bile 1 ay sonra verdin neredeyse. :D Şimdi utanmadan hesap soruyorsun.
Ben hesap sorarım bkz

admin.PNG

:D

Yapabilir misin bu akşam bir yarışma? :D Böylece hulkun admini olduğunu bir kez daha ispatlamış olursun. Hazır Ozan abi de burdayken, yapmaman ağır saygısızlık olur.

Bugün olmaz bu hafta içi ayarlamaya çalışacağım hem bayram milletin geleni gideni olur bir şey çıkar :D

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt