67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim o yarışmalarda birinciliklerim var bana hiç oralarda puan gelmedi :D :D Kendinize mi müslümansınız siz :D

Yalnız onların çoğunda yoktu özel puan. :D

Olanlarda derece yapmışım şansıma demek ki.

Sildirdim zaten. Bir haksız puan bizi bozar. Yarışma sırasında her türlü manipülasyon da tabi bizim işimiz o ayrı. :D

Boşuna demiyoruz BPL ESC' nin Fenerbahçesidir diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim amacımız, Bal Porsukları gibi cesur ve korkusuz olmak, bir ruha ve isme sahip olmak, porsuk olmayan lobilere haddini bildirmektir. Galatasaray'ımızın düsturları ile örtüşmektedir anlayışımız :D

Son düzenleme:
Bal Porsukları kurucu bünyesinden Erman Türker ağabey gibi şampiyonlar çıkartmışken kediler, Tolga ve Muhammed gibi şampiyonları bitiren lobi olarak tarihe geçmiştir. :)

Kurucu üyelerinden Mehmet Arslaner ve Aslan gibi değerlerini ise kaybetmiş, bu isimler ise kedilerden ayrıldıktan sonra çıkışa geçmişlerdir. :D

Kısaca öze değerlerine sahip çıkan, yeni değerler yetiştiren, kurucu kadrosuna sahip çıkan ve bir ekolü olan bir lobidir BAL PORSUKLARI.

Bal Porsukları kurucu bünyesinden @Erman Türker ağabey gibi şampiyonlar çıkartmışken kediler, Tolga ve Muhammed gibi şampiyonları bitiren lobi olarak tarihe geçmiştir. :)

Kurucu üyelerinden Mehmet Arslaner ve Aslan gibi değerlerini ise kaybetmiş, bu isimler ise kedilerden ayrıldıktan sonra çıkışa geçmişlerdir. :D

Kısaca öze değerlerine sahip çıkan, yeni değerler yetiştiren, kurucu kadrosuna sahip çıkan ve bir ekolü olan bir lobidir BAL PORSUKLARI.

Taktiğin güzel kardeşim.
3-5 doğru şey söyleyip, araya birkaç da yalan serpiştiriyorsun. Böyle yaparsan farkedilmez diye düşünüyorsun ama Türkoğlu yemez bunları.
Beni kedi lobisi kurucu üyesi olarak gösterirken hiç mi vicdanın sızlamadı?

Taktiğin güzel kardeşim.
3-5 doğru şey söyleyip, araya birkaç da yalan serpiştiriyorsun. Böyle yaparsan farkedilmez diye düşünüyorsun ama Türkoğlu yemez bunları.
Beni kedi lobisi kurucu üyesi olarak gösterirken hiç mi vicdanın sızlamadı?

hayır. :D

Yarışma var mı?

Tam 38 yarışmadır şampiyonluğa hasretim. Olursa katılırım.

En uzun süre şampiyon unvanını taşıyan yarışmacı olabilir. :cigara:

Modlardan şampiyon olan bi sonraki yarışmayı düzenlesin :asd:

En uzun süre şkmpiyon unvanını taşıyan yarışmacı olabilir. :cigara:

Bayram oldugu için seni sevindirelim dedik. az daha ünvan dursun. Bir daha olamayacagin için sorun degil ex başgan:D

Bu arada puanimi yemişsin ama Düşmanin hasi alpay puanlarimizi verdi. Düşman gibi düşman:D

Konu gün geçtikce can çekişiyor. Yavaş yavaş eriyor. Yeni bir konu güzel olur demi.

Tapatalk

Bayram oldugu için seni sevindirelim dedik. az daha ünvan dursun. Bir daha olamayacagin için sorun degil ex başgan:D

Bu arada puanimi yemişsin ama Düşmanin hasi alpay puanlarimizi verdi. Düşman gibi düşman:D

Kardeşim ne nankör adamlarsınız siz. :D Sayemde gözünüz puan gördü. Emrah'a kalsa sittin sene eklemezdi puanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt