- 30 Nisan 2012
- 13.004
- 898
- 1.428
O zaman yarışmayı yapacak ilk kişi olarak Aslan'ı görevlendiriyorum arkadaşlar.Bir sonraki yarışma yapılabilir diye yazdığımdan kendisinden isteyiniz.
Ben profesyonel biriyim. Paramı verirseniz neden olmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman yarışmayı yapacak ilk kişi olarak Aslan'ı görevlendiriyorum arkadaşlar.Bir sonraki yarışma yapılabilir diye yazdığımdan kendisinden isteyiniz.
Tepene taktığımız moderatör tagı yetiyor sanaBen profesyonel biriyim. Paramı verirseniz neden olmasın.![]()
Bir de büyük pirlo avatarı var onu unutmayalımTepene taktığımız moderatör tagı yetiyor sana![]()
Ben profesyonel biriyim. Paramı verirseniz neden olmasın.![]()

Bir de büyük pirlo avatarı var onu unutmayalımÜstüne bir de para mı istiyor bu kerkenez
![]()
Aynen öyle 30x30 avatar neyine yetmiyormuşHah çok doğru söylediniz üstadım düşündümde çok şey vermişiz avatarı alayım ben
-Tapatalk-
Dursun bi gitsin kurtulalım hergün yaparız yarışma1 ay oldu yok mu tıkırtı? Dursun Başkan gibisiniz valla.![]()
Dursun bi gitsin kurtulalım hergün yaparız yarışma![]()

Aynen 40 gün ne yılın her günü eğlenceDursun gitsin forumda durmam ki, 40 gün 40 gece eğlence![]()
Düşünün benim gibi Eurovision manyağı yarışma istemiyor. Durum vahim beyler.