- 20 Eylül 2009
- 19.126
- 17.694
- 2.773
Bir kez daha yoklayalım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Aslan bilerek yarismayi engellemiyorsa bende birsey bilmiyorum. Adam en uzun sampiyonluk ünvanina sahip olmak istiyor !
Hakliyim degil mi @ Aslan Türkoğlu
Olur mu öyle şey kanka? Yarışmayı şu anda belki de en çok ben arzu ediyorum. Çünkü elimde üst üste şampiyon olabilecek tarihi eserler var.![]()

Iyi o zaman bütün yetkilerini kullanarak hadi patlat bir tane![]()
Olur mu öyle şey kanka? Yarışmayı şu anda belki de en çok ben arzu ediyorum. Çünkü elimde üst üste şampiyon olabilecek tarihi eserler var.![]()
Önümüzdeki yarişma benim. Dua et ben o yarişmaya girmeyeyim diye:asd22:

Emrah Yıldırım kardeşim bu akşam sevenlerine bir yarışma armağan eder diye düşünüyorum.
Meyve vermeni bekliyoruz kardeşimBekleye bekleye agac olduk yahu. Hadi abiler bir el atin da kapisalim![]()
Meyve vermeni bekliyoruz kardeşim![]()
Sen patlat bir tane ben çoktan beri yarışmadımTuncay kardeşim, iyi olacak yarışmacıların organizatör ayağına gelir demişler.Yarışma seni bekler. Zaten aylardır yaptığın yok. Alpay bile yaptı. Sıra sende.
Sen patlat bir tane ben çoktan beri yarışmadım![]()
Şarkımı hazırladım bomba gibi geliyorum hadi inat etme patlat.Tuncay benim asabımın limitini zorlama kardeşim.Yap ve efsane ol.