69. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İPTAL!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler müsadenizle ben 69. yarışmanın organizatörlüğünden mecburen çekilmek zorundayım :red: Normalde elimde haftasonuna yetişmesi gereken bir iş var ama ona rağmen söz verdiğim için bir şekilde yapmak istedim lakin saat 22:00 ve kayıtlarda dahi sıkıntı yaşıyoruz. Bunun bir de pm geri dönüşleri, liste hazırlaması vs... derken 00:00-01:00 bulacak ve bu beni zor durumda bırakır açık konuşmak gerekirse. Şu ana kadar kayıtların dolmuş olması ve benim çoktan listeyi çıkmış olmam gerekiyordu. Açıkçası planımı buna göre yapmıştım lakin planlar tutmayacak gibi görünüyor. Bundan dolayı yönetici arkadaşlardan biri dilerse yarışmayı benden devralabilir veya yarışmayı ileri bir tarihte tekrar yapılacak şekilde iptal edebiliriz. Nasıl yapalım?

20 kisiye tamamlariz sen elindeki sarkilarin listesin hazirla simdi birini buluruz :D

Mention için teşekkür ederim, katılamayacağım malesef.

İyi eğlenceler.

Haydi beyler görüşmek üzere :) İsteyen bir yönetici varsa yarışmayı devam ettirebilir. Ben bana gönderdiğiniz pm'leri direkt olarak siliyorum. Hiçbirisine bakmadım dolayısı ile şarkılarınız nedir bilmiyorum haberiniz ola :D

Biri el atsin ozaman alooo :D

Erman sana da iyi geceler.. ;)

Vay be sende mi bu düzenin oyuncağı oldun ha? biz seni transfer nobetinde sevdik Alper reis yarışma seni bozar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denemekte fayda var usta bakalim bize ne tur bir getirisi olacak :D

Konuya kilit vurulsun bari :red:

yok mu koca yürekli bir yönetici, bunca adamın hayalleri yıkılmasın.

Yarışmacı buluyorsun yarışma yapan yok

Yarışma yapanı buluyorsun yarışmacı yok :asd22:

Bu bir ilk oldu herhalde. 20 kişi öylece kaldık ortada :D

Son düzenleme:
ESC nin şerefini ayaklar altına alıyorsunuz beyler, olmuyor böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt