- 16 Haziran 2010
- 192.700
- 136.289
- 6.478
Sana mi Erman a gonderecegiz simdi?Sarkini bugun gonder iste alla alla![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana mi Erman a gonderecegiz simdi?Sarkini bugun gonder iste alla alla![]()
Sana mi Erman a gonderecegiz simdi?
Sarkini bugun gonder iste alla alla![]()
Yok kardeşim bu saatten sonra zor malesef18 kişi yeterli gibi
Beyler müsadenizle ben 69. yarışmanın organizatörlüğünden mecburen çekilmek zorundayımNormalde elimde haftasonuna yetişmesi gereken bir iş var ama ona rağmen söz verdiğim için bir şekilde yapmak istedim lakin saat 22:00 ve kayıtlarda dahi sıkıntı yaşıyoruz. Bunun bir de pm geri dönüşleri, liste hazırlaması vs... derken 00:00-01:00 bulacak ve bu beni zor durumda bırakır açık konuşmak gerekirse. Şu ana kadar kayıtların dolmuş olması ve benim çoktan listeyi çıkmış olmam gerekiyordu. Açıkçası planımı buna göre yapmıştım lakin planlar tutmayacak gibi görünüyor. Bundan dolayı yönetici arkadaşlardan biri dilerse yarışmayı benden devralabilir veya yarışmayı ileri bir tarihte tekrar yapılacak şekilde iptal edebiliriz. Nasıl yapalım?
Kardeş zaman geçti zaman20 kisiye tamamlariz sen elindeki sarkilarin listesin hazirla simdi birini buluruz![]()
Kardeş zaman geçti zamanBugün bu saatten sonra yapamam artık
![]()
Vay be sende mi bu düzenin oyuncağı oldun ha? biz seni transfer nobetinde sevdik Alper reis yarışma seni bozarSana mi Erman a gonderecegiz simdi?
Denemekte fayda var usta bakalim bize ne tur bir getirisi olacakVay be sende mi bu düzenin oyuncağı oldun ha? biz seni transfer nobetinde sevdik Alper reis yarışma seni bozar
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarışmacı buluyorsun yarışma yapan yok
Yarışma yapanı buluyorsun yarışmacı yok :asd22:
Bu bir ilk oldu herhalde. 20 kişi öylece kaldık ortada![]()
Aslan Türkoğlu diye bir yigit var diyorlar. Eurovisyonun şerefini o kurtarir diyorlar.![]()