69. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tuncay Van!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum. :D

Porsukdash dedik adam hepimize 0 verdi.

Benim de derecem gasp edilmiştir. :D

Tulum çıkarabilirdik bu yarışma da 1. 2. 3. olarak.

Playlist psikolojimi bozdu kardeşim ne yapayım.

Benim şarkının düştüğü duruma bak.

Ozan abi, Ayberk abi, Uğur falan olsa en az +30 puanım vardı. :D

Katılıyorum. :D

Porsukdash dedik adam hepimize 0 verdi.

Benim de derecem gasp edilmiştir. :D

Tulum çıkarabilirdik bu yarışma da 1. 2. 3. olarak.

Yerli sarkilari sampiyon yaptim ya la :D :D demedim mi sana benim puan verdigim sarkilar sampiyon olur diye , ahanda sana ispati :D

Bence Can Uz porsuk lobisinden direk ihraç edilmeli Organizatör olarak şike yapsam yine de Can' ın verdiği zararı veremezdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Playlist psikolojimi bozdu kardeşim ne yapayım.

Benim şarkının düştüğü duruma bak.

Ozan abi, Ayberk abi, Uğur falan olsa en az +30 puanım vardı. :D

Ya Guns n Roses ile katılıp Selami Şahin'e 12 verilir mi be kardeşim.
Bu adama 1 hafta myc verin.

Yerli sarkilari sampiyon yaptim ya la :D :D demedim mi sana benim puan verdigim sarkilar sampiyon olur diye , ahanda sana ispati :D

Yaptın da ne oldu ya la. :D Kaç yarışmadır katılıyorsun şampiyon oldun mu, ben hatırlayamadım? :D

Karsu'ya ben de yüksek verdim zaten.

Selami Şahin iyidir hoştur, ama şampiyonluk konusuna gelince bence hak Cenk'in di bu yarışma.

Can Uz gerçegiyle tanişmiş oldunuz. Stratejinin ana damaridir bu adam.:D

Strateji nerede birader? Strateji yapmayı bilsem Paradise City'i bu yarışmada harcar mıydım? :DD

İlk 3'teki şarkıların hepsine puan vermişiz.

Ha bundan sonra Türkçe şarkının kralı gelse puan vermem bir süre :D

Selami'nin şampiyon olduğunu yeni öğrendim.Dikkat etmemiştim.Selami nedir yahu ?

Yaptın da ne oldu ya la. :D Kaç yarışmadır katılıyorsun şampiyon oldun mu, ben hatırlayamadım? :D

Karsu'ya ben de yüksek verdim zaten.

Selami Şahin iyidir hoştur, ama şampiyonluk konusuna gelince bence hak Cenk'in di bu yarışma.

Sen bosver beni Alpay efendi ben sampiyon olsamda olur olmasamda olur , yerlileri sampiyon yapmakti amacim bunuda basariyla gerceklestirdigimi dusunuyorum. :)

Ya Guns n Roses ile katılıp Selami Şahin'e 12 verilir mi be kardeşim.
Bu adama 1 hafta myc verin.

Ben verdim yav. Ben müzigin kalitesine verdim:D. Bu şarkinin bir anlami vardi benim için. Duygularim depreşti. Normalde yerli parçaya kolay kolay 12 vermezdim.:D

Senin müzügün iyiydi ama. Naif bir ses begendim.:DD

Sen gerçi Guns Roses ile katilmasindan dolayi laf vurmuşsun ama olsun. Can Uz bu alişmalisin.:D

Son düzenleme:
Bana kimler puan vermiş şu an bakmaya fırsatım yok ama bana puan veren herkese teşekkür ediyorum ve bana puan vermeyenlere bunun hesabını soracağımı bilmelerini istiyorum.İlk 2'yi tebrik eder Tanju Karayel'e hakkım olan 3.lüğü çaldığından hesabını soracağımı hatırlatırım B. Arda Aycan eline sağlık bu hafta bir daha yaparsan iyi olur :D

Favorim Karsu idi ama Selami Şahin' i de itin bir tarafına sokmaya gerek yok, iyi bir müzisyendir, tanışma fırsatı bulmuştum, çok da tatlı bir adamdır. Şarkısı da güzel bir şarkı bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt