69. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tuncay Van!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben verdim yav. Ben müzigin kalitesine verdim:D. Bu şarkinin bir anlami vardi benim için. Duygularim depreşti. Normalde yerli parçaya kolay kolay 12 vermezdim.:D

Senin müzügün iyiydi ama. Naif bir ses begendim.:DD

Sen hiç konuşma lan...

Adele-Adile esprisi yapmış adamsın, bir de kalkmış ''naif ses'' falan diye değerlendirme yapmış.

Senin neyine yarışma falan, otur evinde soğanını kır, hamurunu ye. :D

B. Arda Aycan ağabey eline sağlık. Ama sen yarışmacı olunca yarışma daha iyi. :)

Şarkı kalitesi +1, puan standartı +1 oluyor.

Favorim Karsu idi ama Selami Şahin' i de itin bir tarafına sokmaya gerek yok, iyi bir müzisyendir, tanışma fırsatı bulmuştum, çok da tatlı bir adamdır. Şarkısı da güzel bir şarkı bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etkilendim abicim müzigin kalitesinden. Herif yardirmiş resmen. Zalimin kizini getirdi aklima. Onu burdan aniyorum.:D

Son düzenleme:
Aynen öyle, siyaset yasak olmasa başka şeylerde derdim ama demiyorum.

Sonra Mehmet neden kürsüye çıkamıyor... Çıkamaz tabi...

https://www.youtube.com/watch?v=EwO8ImZiUQU

Şu şarkıya 1 puan bile vermeyen bir sürü yarışmacı vardı, yemin ediyorum utandım. :D

Bu müzikte hayatın anlamı, sevinç, hüzün, aşk. Her şey var. Yazık gerçekten. Bence stratejinin kurbanı oldu. Çünkü playlistte favori olarak en fazla göze çarpan 3-4 parçadan biriydi.

Sen hiç konuşma lan...

Adele-Adile esprisi yapmış adamsın, bir de kalkmış ''naif ses'' falan diye değerlendirme yapmış.

Senin neyine yarışma falan, otur evinde soğanını kır, hamurunu ye. :D

abicim sen ne nankör çiktin Sana 5 puan verdim. Daha yüksegini gördün mü acaba.:asd22:

abicim sen ne nankör çiktin Sana 5 puan verdim. Daha yüksegini gördün mü acaba.:asd22:

12 puanı gördük elhamdülillah.

Şaka bir yana Selami Şahin'in şarkısından böyle bir performans beklemiyordum. Aslında garip bir şey değil, lakin alışık değiliz böyle şeylere o yüzden sarstı biraz.

Bu müzikte hayatın anlamı, sevinç, hüzün, aşk. Her şey var. Yazık gerçekten. Bence stratejinin kurbanı oldu. Çünkü playlistte favori olarak en fazla göze çarpan 3-4 parçadan biriydi.

Sana verdiğim puanları helal etmiyorum birader. :asd22:

Kaç yarışmadır 1 puanını bile göremiyoruz. Seriye bağladın resmen.

Gerçekten bundan sonra şarkılarını tespit edip puansız geçeceğim. Yeter yahu :D

Esas strateji kurbanı benim. Kimisi elektro gitarı gördü mü şarkıyı kapatır, kimisi izlenme sayısına bakar... Bıktım :DD

Sana verdiğim puanları helal etmiyorum birader. :asd22:

Kaç yarışmadır 1 puanını bile göremiyoruz. Seriye bağladın resmen.

Gerçekten bundan sonra şarkılarını tespit edip puansız geçeceğim. Yeter yahu :D

Esas strateji kurbanı benim. Kimisi elektro gitarı gördü mü şarkıyı kapatır, kimisi izlenme sayısına bakar... Bıktım :DD

Bana ne şikayetleniyorsun kardeşim. Ben yarışmanın sendika başkanı mıyım? :D Gidin ne haliniz varsa görün. Ejderler dışında hiçbir lobi mensubu ya da lobisizler umrumda değil. Zamanında nasıl bırakıp gittiğini unutmadık daha.
Kendi düşen ağlamaz estetik kardeşim.

Ulan gitmişsin Fenerli kiraç'in şarkisiyla girmişsin. Hiçte sevmem o herifi. Senide kiniyorum:38573:

Benim eski kiz bu sarkiya bayiliyordu, 2 gün önce kizi gördüm yine yillar sonra. Ondan beri de aklimdan cikmadi sarki, aslinda eski ingilizce bir sarki ile katilacaktim.

Zaten bununla kazanacagimi falan düsünmüyordum :D

Bana ne şikayetleniyorsun kardeşim. Ben yarışmanın sendika başkanı mıyım? :D Gidin ne haliniz varsa görün. Ejderler dışında hiçbir lobi mensubu ya da lobisizler umrumda değil. Zamanında nasıl bırakıp gittiğini unutmadık daha.
Kendi düşen ağlamaz estetik kardeşim.

Bundan sonra puan alırsın benden. :D

Senin şarkılarına özel strateji hazırlayacağım.

Puan vermemeyi bırak, ayrı bir not düşüp eksi puanlarla rencide edeceğim.:DD

Bundan sonra puan alırsın benden. :D

Senin şarkılarına özel strateji hazırlayacağım.

Puan vermemeyi bırak, ayrı bir not düşüp eksi puanlarla rencide edeceğim.:DD

Bu tespit olayı sakat yalnız. Sonra uyarmadı deme. :D En olmadık şarkıya tamam işte bu Aslan'ın şarkısı deyip de puan vermeyebilirsin ama sonra hooop bi bakmışsın Alpay'ın şarkısıymış. Sonra Allah kurtarsın. Alpay haftalarca, sayfalarca konuşur durur. :D

Bu tespit olayı sakat yalnız. Sonra uyarmadı deme. :D En olmadık şarkıya tamam işte bu Aslan'ın şarkısı deyip de puan vermeyebilirsin ama sonra hooop bi bakmışsın Alpay'ın şarkısıymış. Sonra Allah kurtarsın. Alpay haftalarca, sayfalarca konuşur durur. :D

Aslan aklında psikolojik-gerilim-korku türünde film var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt