69. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tuncay Van!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tespit olayı sakat yalnız. Sonra uyarmadı deme. :D En olmadık şarkıya tamam işte bu Aslan'ın şarkısı deyip de puan vermeyebilirsin ama sonra hooop bi bakmışsın Alpay'ın şarkısıymış. Sonra Allah kurtarsın. Alpay haftalarca, sayfalarca konuşur durur. :D

Doğru yav bir de o var. :D

Neyse kafamı karıştırma. Ben senin tarzını çözdüm, bundan sonra puan muan yok. :asd22:

2. puan tablosu;

VXNd0n.jpg

İşim vardı ulan Allah neler yapmısım ben böğle ya

İlginç bir sonuç çıkmış tebrikler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kazanan arkadaşları tebrik eder, zor şartlarda yarışmayı düzenleyen Arda Abi'ye teşekkürü borç bilirim efenim.

Cok bekledim bu ani hemide coooook, beni sampiyon eden arkadaslarin hepsini cani gönülden tebrik ederim puan vermeyenleren da cani sagolsun. malesef bu tarihi animi kacirdim forumun azizline ugradim ne desem bos okadar sevindim yani:)

@B. Arda Aycan tesekürü borc bilirim bukadar sikintili bir forum gününde yarismayi bitirme azmi gösterdigi icin

Bu birinciligi bizim Ejderlere arman ediyorum

Katıldığım şarkının bu versiyonunu sonuna kadar dinleyin lütfen. Bununla katılma şansım olsaydı şampiyonluk gelirdi. Zamanında yarışma yapılmadı, en sonunda şarkı youtube tarafından telif hakkı nedeniyle kaldırılıdı.
Bence gelmiş geçmiş en iyi canlı performanslardan biri.

EAD: Leonard Cohen - Who By Fire (Subtitulada y traducida al español) - Video Dailymotion

Bu versiyonu Youtube' a yükleyip göndermemen büyük kayıp olmuş..

1 tane karavan al bari abi. Durmadan seyahattesin. Bende istiyorum bir karavan gezecegim.:DD

Karavan işi zevk işi, bana göre değil, aslında karayolu seyahatini sevmiyorum ben, sıkılıyorum yolda. Bir ağabeyimiz senin gibi meraklı bu karavan işine, yurt dışından getirtti, karı - koca gezip duruyorlar :D

Bu hafta geçti, önümüzdeki hafta seyahatte olacağım. Ama ben bu yarışmanın yarışmacısıyım yav, sürekli ben yaparsam olmaz :D

70.yarismayi halkin admini Emrah yapacakti yanilmiyorsam.

Yani bir defa yazmisti bunu bir konuda az cok hatirliyorum bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt